Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Münâcât Nedir?

Münâcât Nedir?
0
116

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Münâcât Ne Aramak

Allah'a sessizce duâ etmek, yakarmak ve niyaz etmektir Dua içerikli şiirlere de münacât denir

Varsayılan Dua Münacat Duası

Ey varlığına son olmayan ulu yaradanımEy bütün noksanlıklardan uzakta ve münezzeh olan RabbimEy yoktan var eden ,ey koruyan,gözeten,rızıklandıran ve bizim hakkımızda istediğini takdir edebilecek olan ulu Allah'ım
Verdiğin nimetler için ,varlığım için,islam dininden olduğum için,sağlığım için,bana ihsan etmiş olduğun sayamıyacak dek çok nimet için sana sayısız hamd olsun

Adı hoş kendi güzel Resulüne salat ü selam olsun

Rabbim,beni razı olduklarının arasına katBana hayır kapıları aç,dilimi çöz, gönlümü genişlet,bana ümmetinin hayırlılarına verdiğin nimetlerden ver
Girdiğim yere hayırla girmek, çıktığım yerden hayırla çıkmak nasip etŞaşırtma ,düşürtme, yanıltma ya ALLAH

Beni elinden dilinden hiç kimsenin zarar görmediği kullarından eyle
Öldükten daha sonra arkasından bir sürü şer bırakanlardan etme beni
Beni hayırla anılanlardan ,senin memnun olduğun bahtiyarlardan eyleİşlediğim günahları affet, çünkü ben senin kulunumBen hatalarımdan dolayı senden af dileyebilirim ama

Beni nefsimle baş başa bırakmaBen kendimi korumaya baskı yetiremem ALLAH'IM, BENİ SEN KORU, SEN GÖZET
yaşamımı ve ölümümü benim için şanslı kılÖlümü bana kolaylaştırKabrimi aydınlat yüce allah'ımBana hayır dağlamak için ,kullarına iyilik gerçekleştirmek için, bana daha çok ibadet ve taatte bulunmak için fırsat verSana sığınırım rızan olmayan her şeydenŞüphesiz sen her şeyin en doğrusunu bilirsin
Amin,amin,amin *

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt