Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Başaran Alev Alev Şarkısının Sözleri

Murat Başaran Alev Alev Şarkısının Sözleri
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Murat Başaran Ateş Alev Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Murat Başaran Alev Alev Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir önce fakat konumuzda paylaştığımız Ayaz Geceler şarkısının arkasından, Murat Başaran 'ın son albümü İşte O Sensin 'den Alev Alev şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549245753 1549245753 muratbasaranalevalevsarkisininsozleri20195c579d3e26c61muratbasaranalevalevsarkisininsozleri20195c579d3e26c61muratbasaranalevalevsarkisininsozleri20195c579d3e26c61 Murat Başaran Alev Alev Şarkı Sözü Kuş beyinli densiz, acilen uyu bensiz Sarılıp yastığa avunma araman düşüncesiz Sanma ben mutluyum sanma huzurluyum Kahretsin bu da huyum, bide böyle gururluyum Alev ateş alev ateş gönlüm Alev alev yanar sana Ateş ateş alev ateş yanar sana Sevdim sevdim de anlamadın Sevdim sevdim de anlamadın Sevdim sevdim sevdim de anlamadın Kuş beyinli densiz, hemen uyu bensiz Sarılıp yastığa avunma araman geveze Sanma ben mutluyum sanma huzurluyum Kahretsin bu da huyum, bide böyle gururluyum Ateş alev ateş ateş gönlüm Alev alev yanar sana Alev alev alev alev yanar sana  

Similar threads

Murat Başaran Alev Alev Şarkısı Sozleri Kuş beyinli densiz Şimdi uyu bensiz Sarılıp yastığa Teselli araman yersiz Sanma ben mutluyum Sanma huzurluyum Kahretsin buda huyum Bide boyle gururluyum Alev alev alev alev gonlum Alev alev alev yanar sana Alev alev alev yanar sana Sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Murat Başaran Şşt Sen 180 Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Murat Başaran Şşt Sen 180 Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Murat Başaran 'ın 2019 yılı albümü olan İşte O Sensin defalarca olduğu gibi harika parçalarla batmış Romantik parçalar dek hareketli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Murat Başaran Neden Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Murat Başaran Niçin Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı popçu Murat Başaran uzun bir aradan sonra İşte O Sensşn albümüyle müzik severlerle buluştu Albümün İşte O Sensin parçasının arkasından bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri Bu konu; işler güçler dizisi doktor şarkı sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ekranların ilginç esprileriyle öne çıkan komedisi İşler Güçler dizisi Star Tv'de beğenilerek izlenmeye devam ediyor Başrollerini Ahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Murat Başaran Gönül Hırsızı Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Murat Başaran Gönül Hırsızı Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, İşte O Sensin adını verdiği albümüyle 2019 yılına damgasını vurmaya hazırlanan Murat Başaran 'ın Neden şarkısını dinlemenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,471Konular
981,204Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt