Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Başaran İşte O Sensin Şarkı Sozu

Murat Başaran İşte O Sensin Şarkı Sozu
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Murat Başaran İşte O Sensin Şarkı Sozleri

Sensin İcimdeki sensin
Sebep yokken bu hallere duştuğum
Bile bile sectiğim
Acı cekerken bile tadını hissettiğim
Gelirse senden gelsin acımı bal eylersin
Desinler bana deli gecerli sebebimsin
Haykırmak isteyip haykıramadım
İşte o sensin
Yanında hıckırıp ağlayamadım
Yine o sensin
Kim diye adını hala koyamadım
İşte o sensin
İşte o sensin
Yine o sensin
İşte o sensin Her şeyimsin

Sensin İcimdeki sensin
Sebep yokken bu hallere duştuğum
Bile bile sectiğim
Acı cekerken bile tadını hissettiğim
Gelirse senden gelsin acımı bal eylersin
Desinler bana deli gecerli sebebimsin
İşte o sensin
Yine o sensin
İşte o sensin
İşte o sensin
Yine o sensin
İşte o sensin Her şeyimsin

Similar threads

Murat Başaran İşte O Sensin Şarkısının Sözleri Bu konu; Murat Başaran İşte O Sensin Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, uzun bir süredir sesi soluğu çıkmayan başarılı sanatçı Murat Başaran nihayet yepyeni bir albümle sevenleriyle buluştu İşte O Sensin adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Onur Mete O sensin işte Şarkı Sozleri Onur Mete O Sensin İşte Yar bana bakınca gozlerin Yanıyor ya hep alev alev yureğimde ateşin Aşk sahibinde guzelmiş Hani vurur gecer derler ya hep o kalandır bilesin Sen ister kolla ister yolla calınca kapın ayarsın işe Hem ilk gibidir hem son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Sevgililer gunu mesajları Sevgililer gunu mesajları Facebook Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,993Kullanıcılar
cyberrSon üye
Üst Alt