Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Başaran - Sana Ölürüm

Murat Başaran - Sana Ölürüm
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murat Başaran Sana Ölürüm Seni sevdim canım aksilik etme alırım Of ben alırım Seni çok fazla sever Nasılda kıskanırım Of kıskanırım Bir canım var be gülüm Al o da senin sana veririm İki dudağından çıkan Tek heceye bakar Öl de ölürüm Ben sana sana sana ölürüm Ölürüm ölürüm sana ölürüm Sana bedel bunu bilirim Of ben bilirim Çek vur titrersem namerdim Ölürüm ölürüm sana ölürüm Sana layık bunu bilirim Of ben bilirim Seni sevdim canım karşı gelme alırım Of ben alırım Seni fazla fazla sever Nasılda kıskanırım Of kıskanırım Bir canım var be gülüm Al o da senin sana veririm İki dudağından çıkan Tek heceye bakar Öl de ölürüm Ben sana sana sana ölürüm Ölürüm ölürüm sana ölürüm Sana değerinde bunu bilirim Of ben bilirim Çek vur titrersem namerdim Ölürüm ölürüm sana ölürüm Kadir kıymet ben bilirim Of ben bilirim  

858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt