Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Boz Cepte Para Yok Sozleri

Murat Boz Cepte Para Yok Sozleri
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Murat Boz Cepte Para Yok Şarkı Sozleri

Bu ara kendime gelemiyorum
İşe guce aklımı veremiyorum
İpin ucu kactı bulamıyorum
An geliyor cıldırıyorum

Aşk hayatım cok karışık
Ama kalbim buna onceden alışık
Benim İcin hala bir ışık
Var mı acaba bilemiyorum

Adam olamadı bir tutunamadı
Yolu bulamadı da kayboldu
Zaman cabuk gecti yakalayamadı
Eş dost hepsi yalan oldu

Şans yok cepte para yok
Ev araba yok, yok Allah yok
Boşver akışına bırak herşeyi
İnceldiği yerden kopsun

Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun

Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun

Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun

Similar threads

imagesmuratbozparayok5adaefdf9dace Bu ara kendime gelemiyorum İşe guce aklımı veremiyorum İpin ucu kactı bulamıyorum An geliyor cıldırıyorum Aşk hayatım cok karışık Ama kalbim buna onceden alışık Benim İcin hala bir ışık Var mı acaba bilemiyorum Adam olamadı bir tutunamadı Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Murat Boz Para Yok Bu ara kendime gelemiyorum İşe güce aklımı veremiyorum İpin ucu kaçtı bulamıyorum Lahza geliyor çıldırıyorum… Aşk hayatım karmakarışık Lakin kalbim buna önceden alışılmış Benim İçin hala bir ışık Varmı acaba bilemiyorum Adam olamadı bir tutunamadı Yolu bulamadı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Murat Boz Aşkın Sucu Yok Şarkı Sozu Murat Boz Aşkın Sucu Yok Şarkı Sozleri Murat Boz Aşkın Sucu Yok AŞKIN SUCU YOK Kacıncı vazgecişin benden Durumu kurtaralım derken Hep aynı yerden vuran sendin Don demek icin daha cok erken Gorunuşe gore coktan bitmişiz Bahanen ne cok konuşma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Murat Boz söylüyor cepte para değil sözleri lütfen Murat Boz süperrr bir şarkı söylüyor Sözleri de bütün bana kadar hanimuratbozsoyluyorcepteparayoksozlerilutfen5c599f0938a41alt :D Big Grin :D Cepte Para Değil Sözlerini buraya yazabilirmisiniz ? Teşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt