Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Boz Dayanamam Şarkısı 2011

Murat Boz Dayanamam Şarkısı 2011
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murat Boz Dayanamam şarkı sozu
2019 Murat Boz Dayanamam şarkısı
Murat Boz Dayanamam 2019

Aşkla senin arana ne girdi ne dersin ?
Boylesine bir ceza verirken soyle kimsin ?
Sevmişim bir yabancıyı
Alısamadım yokluğuna
Sevmedin mi yalancı ?
Kalamam arkadas git
Madem yarımsın bari bit
Lutfen ne bi selam ne bi satır
Dayanamam haydi git

Similar threads

Murat Boz Dayanamam Şarkısı 2019 Murat Boz Dayanamam Şarkı sozleri Şarkının melodisi gercekten cok hoş imagesmuratbozdayanamamsarkisozu5adab37f16839png Aşkla senin arana ne girdi ne dersin ? Boylesine bir ceza verirken soyle kimsin ? Sevmişim bir yabancıyı Alısamadım yokluğuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Murat Boz Kalamam Arkadaş Şarkı Sozleri Murat Boz Kalamam Arkadaş Şarkısı Sozleri Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini cope atıp giderken soyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir yabancı Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı Kalamam arkadaş git Madem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Oğuz Berkay Fidan kalamam arkadaş şarkı sozu Oğuz berkay o ses turkiye kalamam arkadaş sozleri Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini cope atıp giderken soyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir yabancı Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı Kalamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Murat Boz Kalamam Arkadaş Git Şarkısı , Murat Boz Kalamam Dost Git Şarkı Sözü, Kalamam Dost Git Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini çöpe atıp bu arada söyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir tanıdık olmayan Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
e özel Murat Boz Kalamam Dost Şarkısı Sözleri Murat Boz Kalamam Dost Şarkı Sözleri Murat Boz Kalamam Arkadaş Şarkısı Sözleri Murat boz hayarın olan misafirlerimiz ve melek'lerimiz, işte size Murat boz'un sevilen şarkılarından biri olan Kalamam Dost adlı şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt