Murat Boz Püfle Üfle püfle üfle Kalmadı tahammülüm gücüm göz kadar göre tükeniyorum Mecnun misali pervanenim fakat gün be gün soluyorum Hastayım sana ben tescilli vurgununum Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum nakarat: püfle üfle yanıyorum mum gibi ateş ateş eriyorum hanidir bu gönül ane senin için için için tütüyorum Kaşına, gözüne, boylu boyunca, posuna, yavrum Tütütütü maşallah oldukça özenip bözenip yaratmış seni Allah Endamın havan yakıyor yeri göğü Tütütü maşalah Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah(benimsin inşallah ) püfle üfle(2) Al varımı yoğumu feda olsun sana bu can El üstünde tutarım başıma tac ederim seni inan Hastanım lakin gel gör ancak sensiz halim duman Aşk bu gözü âmâ gel kurtar beni bu azaptan nakarat: püfle üfle yanıyorum mum gibi ateş alev eriyorum hanidir bu gönül ane senin için için için tütüyorum Kaşına, gözüne, boylu boyunca, posuna, yavrum Tütütütü maşallah oldukça özenip bözenip yaratmış seni Allah Endamın havan yakıyor yeri göğü Tütütü maşalah Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah(benimsin inşallah ) püfle üfle Ben o bildiğin havarilerden değilim güzelim Aşk için ölenlerdenim sevdim mi tam severim Pozitif naz aşık usandırır ya hafife alma beni Elini tez tut acilen bence kaçırma beni nakarat: püfle üfle yanıyorum mum gibi ateş ateş eriyorum hanidir bu gönül ane senin için için için tütüyorum(4)