Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Boz Röportajı

Murat Boz Röportajı
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Murat Boz Röportajı bu konu Murat Boz görüşme haberine yer vermektedir Gençlerin az kalsın idolu haline gelen ünlü sanatçılarımızdan Murat Boz, gün geçtikçe yakışıklılığı, sempatik tavırları ve yaptığı müzikle hayran sayısını katlamaya devam ediyor Murat Boz hayranlarını yakından ilgilendiren ve sanatçının yeni yakında yapmış olduğu görüşme bilgilerini sizler için paylaşıyoruz 1548622872 1548622872 2019muratbozroportaji5c4e1c1c924872019muratbozroportaji5c4e1c1c92487 2019muratbozroportaji5c4e1c1c92487 Yedigün'ün yeni filmini çektiği Bodrum'da buluşmamız, starlıkla mütevazılığı nasıl bir arada büyütebildiğini anlamama daha da tezgâhtar oldu Karadeniz Ereğlisi'nde doğup artan Murat, Anadolu kasabalısına has o hain gönüllülüğü taşırken, aldığı sağlam eğitimin öz güveniyle arkadaşça ve esprili yanını ortaya koyuyor Lise yıllarında ailesinden uzaktan 3 yıl kaldığı yurt yaşantısından Eliz Sakucoğlu ile 7 yıldır süren gizemli aşkına, müzikte önce Türkiye'de gerçekleştirip ardındaki dünyada yapacaklarına değin her şeyi anlatan Murat Boz'la bir dergiye çektirdiği çıplak fotoğrafların nedenini de sordum Yakışıklılık, seksi belirmek, fit edinmek işinin ne değin parçası? Esasında olmazsa olmazı değil, öyle bir şey değil Sadece yakışıklılık ve seksilikle müzik kariyeri sürdürmenin imkansız olduğunu düşünüyorum Ben bu ülkede yaklaşık 7 senedir müzik yapıyorum Insanlar müziğinizi sevmezlerse bırakın 7 seneyi 1 sene bile var olamazsınız Sokağa çıkıp baktığınızda çoğu hoş kadın, yakışıklı erkek var Bir Murat Boz daha değil ama Ahmet çıkar Mehmet çıkar dış görünüş müzikal kariyerde küçük bir artıdır sadece Açıkçası hiçbir katkısı da yok İnsanlara iyi şarkılar vermelisiniz Ilk çıktığım günden beri dinlenebilecek şarkılar vermişim fakat bugün müzikal kariyerime devam edebiliyorum Altyapım, eğitimimim sağlam diyorsun yani Altyapılar da var Liseyi hoş sanatlar lisesinde okudum Keman ve piyano eğitimi aldım Veri Üniversitesi Caz Vokal bölümünde burslu okudum Yetmedi, İTÜ Devlet Konservatuvarı'na devam ettim Müzik için aldığın bu dek eğitimi, pop müzik piyasası içinde hakkıyla kullanabildiğine inanıyor musun? Bu, yaptığınız meslek için bir artıdır Bir işi bilerek yapmakla bilmeden yerine getirmek aralarında fark var Kafama takılan herhangi bir sorunu anlayış konusunda eğitim çok işe yarıyor Önünüze gelen bir şarkının matematiğini, artısını eksisini bilecek kapasiteye sahipsiniz Caz eğitimi aldım diye caz bildirmek zorunda değilim Yanlış anlaşılmasın bu eğitimleri aldım ama ben pop söylemekten fazla memnunum Sevmesen yapamazsın Pop müzik böylece tu kaka bir şey değil Popüler, aktüel olan seslenmek Bu türkü bile olabilir Ben müziği seviyorum Dinlemek istediğim şeyleri söylüyorum albümlerimde Her geçen sene şöhretin artıyor, yetiyor mu bu? Yurtdışına açılma hayallerin değil mu? Benim için müzikle alakalı hiç bir şey hayal yok Çünkü ulaşmak istediğiniz yere bir kişiyle ulaşabilirsiniz Bizim yurtiçinde ve yurtdışında çok bağlantımız var Bu sadece bir kısmet ve an meselsi Türkiye'de müzikal anlamda hemen şimdi hoşnutluk olmuş değilim Kendimde çoğu yetersiz görüyorum Daha artı şarkı tahsis etmek istiyorum Yolun başında hissediyorum Burada bir şeyler vermeden yurtdışında kariyeri kendimi aldatmak olarak görüyorum Burada kesin bir yere geldikten sora yurtdışına yönelmek istiyorum Zamanı yok o kadar mi? Her şeyin bir zamanı var Zamanı geldiğinde olacaktır şu anda da bir şarkımız var hem Ben senelerce CRR orkestrasıyla İngliizce şarkılar söyledim Böyle altyapım da, eğitimim de Sadece lahza meselesi Bir şarkımız var ama demin karar vermedik Bu işlem içinde bir şarkı gelirse kuşkusuz durmam Hemencecik klibini çekip Avrupa'ya ve Amerika'ya yollayabilirim Bakarsınız orada da aniden patlayıvermişim, bu hiç kesin olmaz Türkiye gibi kültür birikimi bu kadar varlıklı olan, bambaşka seslerin olduğu bir coğrafyadan dünya çapında birinin çıkması mucize yok Hatta şu lahza dünyada bizim melodilerimiz kullanılıyor Yeni şarkın 'Vazgeçmem'i geçen hafta yayınladın Yaz öncesi single yayınlamak sanatçıların olmazsa olmazı mı? Ben iyi şarkının yazının, kışının veya baharının olmadığını düşünüyorum Hoş bir şarkı varsa apaçık o şarkını mevsimi olmaz Biz bir single düşüncesi içinde değildik, albüm planlıyorduk Deniz Erten'in sözlerini yazdığı Osman Çetin'in müziklerini yapıp Mustafa Ceceli'nin aranje ettiği 'Vazgeçmem' gelince, sevenleremizle bu şarkıyı buluştursak mı diye düşündük Şarknın enerjik olduğunu, duygusunun karşısında tarafa anında geçtiğini hissettiğimiz için yayın kararı aldık böylece yaza denk geldi Keza güzel bir albüm hazırlıyoruz Mayıs sonuna çıkabilir Bunu da öncelikle söylüyorum sizin aracılığınızla Fazla güzel şarkılar var Bu şarkının klibinde de öncekiler gibi Murat Boz seksiliği ön planda Seksi gözükmek sizin için vazgeçilmez mi? Ben hiç çıkıp da Ben seksi bir adamımdemedim Demem de Seksi sıfatını üzerime yapıştıran ben değilim Fakat insanların o kadar görmesi o sıfatları yakıştırmaları da hoş bir şey Bu bir yaz klibi bu nedenle atlet giydim ve doğal olarak akla seksi imajı getiriyor İnsanların pek görmesi hoşuma da gidiyor benim, fena bir şey değil id Bu ses ve fizikle Amerika'da doğmuş olsaydın nerede olurdun? İyi ama Türkiye'de doğmuşum Çüankü böylle bir kültür coğrafya, güzel ülke görmedim İyi fakat bu ülkede müzik yapıyorum Bu kadar kültürün yoğrulduğu bir yerde doğmuşyum Bırakın Amerikalılar Avrupalılar düşünsün 'Biz niye orada doğmadık?' diye Türkiye'de doğduğum için çok şanslıyım Bu ülkenin kültürü ve değerleri zamanla anlaşılacak Bugünlerde bir dergini kapağındaki bol kaslı pozlarınız konuuşuluyor Bu pozları neden verdin? Geçen yaz teknede çekilien o ünlü fotoğraflardaki gibi olmadığını mı uygulamak istedin? Bu dergi kapak çalışması çok önceden, geçen yıldan planlanmş ve konuşulmuş bir şeydi katiyen o kadar ofansif bir şey değil Geçen yaz başında istemişlerdi ama ailemle tatil planlamıştım olmadı Şans eseri o fotoğraflar yayınlandı Peki oradan buraya vücudunu nasıl bu aşamaya getirdin, çok mu çalıştın? Ben zaten başlıca her kış dönemi çalışıyorum Her gün gün 354 saate yakın spor yapıyorum Bu benim normalde yaptığım şey Yazın konserlerin yoğunlaşması sebebiyle azıcık boşluyorsunuz Ama yaz konserlerinde çok efor harcayorsunuz Ben her konserde 2 kilo veriyorum O Kadar çok kilo alma durumu olmuyor Yemek konusunda fazla da dikkat etmiyorum Canım kebap, sucuk ekmek çekerse yiyorum Lakin abartmıyorum, 1 tabak yerine 2 tabak yemiyorum Anlattığın yaşam biçimi bu vücudu yerine getirmek için yeterli mi? Fizik denilen şey zaten Allah vergisi Ben bunu zaten müthiş gözükeyim diye yapmıyorum Benim ailemde yürek hastalığı çeken insan fazla var Bir yanlamasına vücudumdaki yağ oranının devirmek istiyorum Fakat tabii insanın hoş gözükmesi kendini iyi hissetmesi açısından önemli Spor yaparak kendimi her anlamda iyi hissediyorum Herkes televizyona çıkıyor, dergiye soyunuyor, sence senin yaptıkların niçin bu değin ses getiriyor? Biz bir şey yaparken patlasın hesaplayarak yapmıyoruz,dürüst olduğunu düşündüğümüz için yapıyoruz sonucunda ırk göre beğenilmesi bu yaptıklarımızın konuşuluyor olmasını sağlıyor 'Takip edilmekten rahatsız olan bu işi yapmasın' Hayranların şarkıların dışındaki Murat Bozu'un fiziğiyle, aşk hayatıyla yaşamıyla ne dek ilgililer? Çok ilgililer Her şeyi soruyorlar Aklına gelebilecek her şeyi hatta aklına gelmeyecek şeyleri soruyor, merak ediyorlar Benim ve ailemin hayatımda bilmediğim fotoğrafları onlardan görüyorum Benim 1112 yaşımdayken bir akraba sünnet düğününde şarkı söylediğim bir videoyu bulup yollamışlar, benim o videonun varlığından haberim yoktu Bu dek sıkı takip edilmek rahatsız etmiyor mu? Rahatız etmiyor öyle Her işin bedeli vardır Ben bunu değer olarak görmüyorum Sevilmek, merak edilmek bizim işimizin bir parçası Bundan kaçamayız Ben 'Niye beni bu kadrar merak ediyorlar?' dersem kendimle çelişmiş olurum zaten Rahatıs olan bu işi yapmasın 'Tek eşli ve aşkta doyan biriyim' bir de sizin Eliz Hanım'la evlenip ayrılmanız mevzusu var ama çok merak edilip sorulan bir konu Niçin bu değin esrarengiz yürüdü bu evlilik ayrılık? Bu konuda konuşmuyorum, bir tek size yanıt vereyim, biz mutluyuz Birbirimizi çok seviyoruz, ilişkimiz de gayet mutlu devam ediyor Sizinle izaç hayali kuran hayranlarınızın kafası karışmıyor mu 'Murat evliydi hemen bekar bundan böyle onunla evlilik hayalleri kurabiliriz' demiyorlar mı? Onların ne hayalleri var, ne hayalleri Bunlar hoş hayaller fakat, olması lüzumlu 80'li yıllardaki şöhret anlayışında sanatçılar hayranlarını üzmemek için evlenmez veya evliliklerini gizlerdi, bu anlayış mı devam ediyor? Olabilir Bu işin olmazsa olmazlarından, arada sırada görülen oluyordur lakin sorun yok Sonuçta fazla sevenim var Murat Boz markasını büyüten ve denetçi birey olarak Eliz Hanım'da da ego artmadı mı ? Değil hiç değişmedi, seneler önce neyse tekrar öyle Ağzı var dili yoktur Aklında ne varsa sözü de odur Bir şeyi beğenmediyse beğenmediğini söyler Düşüncesini esirgemeyen bir insan O yüzden biz her yıl markamızın üzerine katarak yürüyoruz Yahut başka türlü olmaz Ben her dediğimin dürüst olduğuna inanmıyorum Her dediğim doğru olsaydı geçmişte yaptığım hatalı şeyler olmazdı Yalnızca ikimiz değiiliz, biz bir ekibiz Selim, Senem, Hakan var Aralıksız fikir alışverişindeyiz Ekibimi mutlaka dinliyor ve o kavga sonucunda karar veriyorum Kıskanan musibet gerçekleştirmek isteyen çıkmıyor mu? Biz Eliz'le yıllardır birlikteyiz ve sosyal medyadan da takip ettiğim kadarıyla onlar da benim sevdiğim insanı seviyor, benim mutluluğumla mutlu oluyorlar Bundan Böyle devir değişti Benim mutlu olmamdan mutlu oluyorlar Zaten ilk günden itibaren gazetecilerin karşısına el ele çıktık, gizlenmedik İşle özel hayatınızı karışıklığa itmek baskı olmuyor mu? Evin kapısından girdiğinizde iş dışarda kalıyor mu? O sorun bizim hayatımızdan çıkalı fazla oldu Bu ayrım doğası gereği kendi kendine oluştu Biz burada işle ilgili tartışırken eve gidince gayet mutlu biçimde hayatımıza devam edebiliyoruz İkisini çok güzel arıyoruz İşten dolayı tartıştığımız konu evde devam etmiyor Illaki bunu yapabilen nadir kişileriz Zor tabii Bu kadar şöhret, yakışıklılık ve ilgi varken Eliz Hanım'dan başka biriyle aşk dedikodunuzun bile çıkmaması da nadir görülen bir şey Biz mi atladık yoksa? Değil duyamazdınız da zaten Olmadı pek bir şey Peki hiç göz de mi kaymıyor diğer birine? Ben doyumu müzikle ve aşkla yaşamış biriyim Tek eşliyim ve aşkta doyan biriyim Konsantrasyanım en ince ayrıntısına kadar müzik ve yaptığım işe yönelik durumda Zaten sevdiğim bir kadın var hayatımda Bir erkek daha ne ister ama? Mutlu bir birlikteliğimiz var zaten böylece bir arayışım da hiç olmadı Eğer kafada başkasına bir his bir duygu oluşursa oturup konuşup bitirebiliriz Bizim pek bir ilişki tarzımız var fakat uygar bir şekilde ayrılırız böylece bir şey katiyen değil Bahsettiğiniz his şehvetli his mi yoksa cinsel arzu mi? Duygudan bahsediyorum, cinsel bir dürtüden değil Birine diğer bir duygular beslemeye başlarsam bunu oturup konuşmalıyım Bunu yapmazsam yanlış olur 'Aldatıldığım için sadece aleyhinde tarafı itham etmek bana yakışmaz' Bu kadar kararlı birliktelik yaşarken baba olma hisi değil mu? Ben çocukları çok seven biriyim Eliz'in kardeşleri var, tapıyorum onlara Kısa vadede pek bir düşüncemiz değil Lakin çocuk istiyoruz onu net söyleyebilirim Çocuk için evli almak koşul mı? Şart değil natürel fakat fakat şöyle bir düşüncem var; bir zamanlar ayrı düşünüyordum ama olgunlaştıkça düşüncem değişti Çocuk için evlilik olursa kötü olmaz Evlilik kötü bir şey yok çünkü Çocuk yerine getirmek için emin evlilik olmalı fikrim yok ama şu lahza ben evlilik olmalı diye düşünüyorum bir defa aldatıldım demişsin Nasıl tepki verdin öğrenince? Güzel bir şey değil natürel Ona ben yeni bir parantez açayım Hatalı anlaşılmasın Her şeyin bir nedeni var Kendinizi karşısında tarafa his olarak hatalı antamışsınızdır Ben tüm ilişkilerimde fazla mutluydum, hepsini olumlu biçimde anıyorum ve hepsine teşekkür ediyorum Hayatımda böylece bir şey olmuş olabilir lakin sadece karşısında tarafı itham etmek bana yakışmaz, tümü geçti gitti önümüze bakıyoruz 'Tarkan ve Kenan'la yarış içinde değilim' Kenan Doğulu ile Tarkan'la kıyaslanıyorsun Kendine kimleri rakip görüyorsun? Geçen sene Kral Tv Müzik Ödülleri'nde en iyi erkek şarkıcı dalında Kenan'la birlikte adaydım Ben kıyaslanmak istemem Herkes ayrı olarak değerlendirilmeli Kimse Kenan Doğulu veya Tarkan olamaz Onlar ayrı bir yerde ben bambaşka bir yerde ve kulvardayım Ben bu isimlerle yarış içinde değilim Kendimi memnun etme edecek sonuçlara varmak istiyorum Rekabet bir yanlamasına da olumlu bir şeydir İnsani kıskançlık ve hırslar olmuyor mu? Ailem beni hiç yarışmacı duyuyla yetiştirmedi Başka birilerini güzel şarkısnı oturup dinleyebilen biriyim Gram kıskançlık duymuyorum Rekabeti kendini geliştirme açısından pozitif olarak görüyorum O Ses Türkiye, 'Murat buymuş' dedirtti O Ses Türkiye'nin senin kariyerine nasıl bir katkısı oldu? koskocoman katkısı oldu Halk beni konserden kilplerden ve belki davetli olduğu televizyon programlarından kısmen tanıyordu Bu yarışmayla benim kim olduğumu anladılar Ben neysem orada oyum Karakterimi tanıtmam için büyük katkısı oldu 'Murat buymuş' dediitti Orada Hülya, Mustafa, Hadise'yle ve arkadaşça arkadaşlığımız oluştu Acun bizi arkadaş arkadaş yaptı Orada nasılsak dışında da öyleyiz Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamların da yıldızısınız Benzer anda iki öbür markanın yüzüsün Bankanın ardındaki hemen Yedigün ile baştan çalışıyorsun? Nedir bu talebin nedeni? Şunu da söyleyeyim Gelmeye sürekli çok teklif var ve bunu kabul etmiyoruz Her reklamda oynarsam benim markamın manası kalmaz Fazla seçiciyiz konusunda Marka bizi seçerken biz de markayı seçiyoruz Bu alaka bizim takım çalışmamızın sonucu Çalıştığım iki markanın alanları birbirden fazla bambaşka zaten Reklam çekiminde birlikte oynadığınız Neriman Teyze, konserine gelmek istiyormuş Neriman Teyze torununu bana vermiyor filmde Ama ben onu fazla seviyorum En yakında izleyecek herkes Çekime olağanüstü bir enerji katıyor Onun pozitifliği bizim işimizi fazla kolaylaştırıyor Yayınlanmaya başlayınca benden çok onun konuşulacağını tahmin ediyorum Çekimde giydiğim bir sabahlık vardı 'Bana Muratcığım konsere geleceğim, konsere bu sabahlıkla çıkacaksın Sana orada kimse bir şey yapamaz ben korurumdedi Kendisine laf verdim İstanbu'da konserimiz olduğunda laf verdim kendisini getireceğim Ziyarete de gideceğim Birlikte fotoğrafımızı götüreceğim