Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Boz sallana sallana şarkısı

Murat Boz sallana sallana şarkısı
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
murat boz sallana sallana şarkı sozu

Benim olan senin ama
Senin olan benim değil
Yani kalbinde bana bir yer yok

Belki biraz sustum ama
Sozlerini yuttum değil
Bak bu yangından geriye eser yok

Gonlum usandı sana zar zor dayandı
Tabi ben de uzuldum ama yandıysa yandı

Ben burda yarına kusmuşum
Yuruyorum yolda sallana sallana
Derdinle zindana duşmuşum
Bitti hakkım da kullana kullana

Similar threads

Murat Boz Sallana Sallana Murat Boz Sallana Sallana şarkı sozu sallana sallana şarkı sozu imagesmuratbozsallanasallana5adac955ba8ba Murat Boz'un Şans albumunden 8 parca Soz:Soner Sarıkabadayı Muzik:Soner Sarıkabadayı Benim olan senin ama Senin olan benim değil Yani kalbinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana şarkı sozu sallana sallana şarkı sozu imagessonersarikabadayisallanasallana5adac95ba049c Soner Sarıkabadayı'nın Pas 2019 albumunden 4 parca Benim olan senin ama, Senin olan benim değil, Yani kalbinde bana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana Şarkı Sozu imagessonersarikabadayisallanasallanasarkisozu5adac17837d27 Benim olan senin ama, Senin olan benim değil, Yani kalbinde bana bir yer yok, Belki biraz sustum ama, Sozlerini yuttum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Murat bozSallana sallana Benim olan senin lakin Senin olan benim değil Yani kalbinde bana bir yer yok Belki azıcık sustum ama Sözlerini yuttum yok Bak bu yangından geriye doğru eser yok Gönlüm usandı sana çeper zorlama dayandı Ast ben de üzüldüm fakat yandıysa yandı Ben burda yarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt