Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Boz - üfle püfle

Murat Boz - üfle püfle
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Murat Boz üfle püfle püf de üfle (2) Kalmadı tahammülüm gücüm göz tarafından göre tükeniyorum , Mecnun misali pervanenim lakin gün be gün soluyorum , Hastayım sana ben kayıtlı vurgununum , Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum Nakarat: püf de üfle yanıyorum , MumM gibi alev ateş eriyorum , Hanidir bu gönül ane , Senin için için için tütüyorum (2)Kaşına, gözüne, uzunlamasına, posuna, yavrum Tütütütü maşallah , bir hayli özenip bözenip yaratmış seni Allah , Endamın havan yakıyor yeri göğü , Tütütü maşalah , Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah(benimsin inşallah ) püf de üfle(2) Al varımı yoğumu feda olsun sana bu can , El üstünde tutarım başıma tac ederim seni inan , Hastanım fakat gel gör ama sensiz halim duman , Aşk bu gözü âmâ gel kurtar beni bu azaptan Nakarat : püf de üfle yanıyorum , Mumm gibi ateş alev eriyorum , Hanidir bu gönül ane , Senin için için için tütüyorum (2) Kaşına , gözüne , boylu boyunca , posuna , yavrum Tütütütü maşallah , bir hayli özenip bözenip yaratmış seni Allah , Endamın havan yakıyor yeri göğü , Tütütü maşalah , Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah(benimsin inşallah ) püf de üfle (2) Ben o bildiğin havarilerden değilim güzelim , Aşk için ölenlerdenim sevdim mi bütün severim , Artı naz aşık usandırır ya hafife alma beni , Elini tez tut acilen kendimce kaçırma beni püf de üfle yanıyorum , Mum gibi alev ateş eriyorum , Hanidir bu gönül ane , Senin için için tütüyorum (4)  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt