Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Boz'un takımının 29 ocakta soylediği şarkı

Murat Boz'un takımının 29 ocakta soylediği şarkı
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye 29 Ocak Murat Bozun takımının soylediği şarkı
Murat Boz'un takımının 29 ocakta soylediği şarkının sozleri

O benim Dunyam şarkı sozu

Ne zaman guneş acsa o gucume guc katar
Bir sozuyle bir nefesiyle canıma can katar
Ne zaman şimşek olsa ondan odum kopar
Bakışında nazarında o anda kanım donar

O benim dunyam
Onunla nefes alan ve onunla yok olan
Oylesine guclu oylesine guzel
Oylesine benim olan

O benim dunyam
Onunla sevebilen ve onunla nefret eden
Oylesine guclu oylesine guzel
Oylesine benim olan

Ne zaman bahar olsa icim icime sığmaz
Bana guluşu ve beni opuşu, boyle bir aşk olamaz
Ne zaman fırtınaysa ona karşı durulmaz
Delicesine ofkesinden tozum toprağım kalmaz

Similar threads

O Ses Turkiye 29 Ocak Hadise'nin takımının soylediği şarkının sozleri Hadise'nin takımının soylediği şarkı 29 Ocak Gul Doktum Yollarına şarkı sozu Gozlerinden okunuyor Beni seviyorsun Sozlerin seni ele veriyor Sen de istiyorsun Eninde sonunda benim olacaksın Hadi naz yapma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Hulya Avşar'ın takımının 29 Ocakta soylediği şarkının sozleri O Ses Turkiye 29 Ocak Hulya Avşar'ın takımının soylediği şarkı Yanayım Yanayım şarkı sozu Bir anlasan bir dinlesen Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen Bir sevdalı bir değilsen Bana ne cileler cektirdi bir gorsen Yanayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mustafa Sandal'ın takımının 29 ocakta soylediği şarkının sozleri O Ses Turkiye Mustafa Sandal'ın takımının 29 ocakta soylediği şarkı Paul Anka My Way sozleri: And now the end is near So I face the final curtain My friend, I'll say it clear I'll state my case of which I'm certain...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
O Ses Turkiye Berkan Taşkın Soylediği Bir Ben Bir Allah Biliyor Şarkı Sozu O Ses Turkiye yarışmasında Murat boz'un takımında yer alan Berkan Taşkın'ın soylediği Bulet Ersoy'un şarkısının sozleri Suretime aldanıp sakın yanılmayın Yuzumun gulduğune bakmayın Aşktan canı yananlardanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Hz Peygamberimizin Gelecekten Haber Vermesi ? Hz. Peygamber beşeriyet yönüyle bizim gibi bir insandır. O da yer, içer, sıcaktan soğuktan etkilenir. Yarın ne olacak, ilerde neler meydana gelecek, bilemez. Nitekim bir düğün esnasında cariyelerin “İçimizde yarın ne olacağını bilen bir peygamber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt