Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Dalkılıç La Fonten şarkısı sözleri sizler için melekler

Murat Dalkılıç La Fonten şarkısı sözleri sizler için melekler
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murat Dalkılıç La Fonten şarkısı sözleri sizler için melekler Murat Dalkılıç La Fonten şarkı sözü, Lafonten şarkı sözü, hemen şimdi sizlere Murat Dalkılıç resimlerini sunmuştuk Derhal ise Murat Dalkılıç'ın sevilen şqarkılarından biri olan La Fonten La Fonten şarkısının sözlerini arzetmek istiyoruz Melek'ler 1549250549 1549250549 muratdalkiliclafontensarkisisozlerisizlericinmelekler5c57aff930ae1muratdalkiliclafontensarkisisozlerisizlericinmelekler5c57aff930ae1muratdalkiliclafontensarkisisozlerisizlericinmelekler5c57aff930ae1 Biliyorum yandı gemiler Beni gören seni bana diler Olur Ya de kapına dayandı çoktan yeniler Bir rüzgar esince saçların Dalga dalga dalgalanır ya Görünenden derin yamaçların Sonra sonradan algılanır ya Ne kadar hoş sihirsel bir kokun var Sen görmeden bir esinti eser senden Nasıl bir ses tonun var Ne söylesen masal kazanç La Fontaine'den Ne dek güzel büyülü bir kokun var Sen görmeden bir yel eser senden Nasıl bir ses tonun var Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den  

Similar threads

Murat Dalkılıc La Fonten şarkı sozu, Lafonten şarkı sozu, La Fonten Biliyorum yandı gemiler Beni goren seni bana diler Belki de kapına dayandı coktan yeniler Bir ruzgar esince sacların Dalga dalga dalgalanır ya Gorunenden derin yamacların Sonra sonra algılanır ya Ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Murat dalkılıc single,Murat dalkılıc ,Murat dalkılıc la fontaine şarkı sozu imagesmuratdalkiliclafontainesarkisozu5adae9b500321 Biliyorum yandı gemiler Beni goren seni bana diler Belki de kapına dayandı coktan yeniler Bir ruzgar esince sacların Dalga dalga dalgalanır ya Gorulenden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Murat Dalkılıç Bir Alımlılık Yap şarkıs sözü Murat Dalkılıç Bir Güzellik Yap şarkıs sözü Bir Alımlılık Yap şarkı sözleri Murat Dalkılıç Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ve daha önce Murat Dalkılıç Yalan Dünya şarkısının sözlerini sunduğumuz Murat Dalkılıç hayranlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Murat Dalkılıç aslanlar gibi geliyor murat dalkılıç ın annesi murat dalkılıç annesi dalkılıçın ın ailesi dalkılıçın ailesi MURAT DALKILIÇ İDDİALI GELİYOR! 1548613509 1548613509 muratdalkilicaslanlargibigeliyor5c4df789bcee6muratdalkilicaslanlargibigeliyor5c4df789bcee6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Murat Dalkılıç Yalan Dünya şarkısı sözleri Murat Dalkılıç Yalan Dünya şarkısı sözleri istiyorum o şarkıyı çok seviyorum Murat Dalkılıç hayranları hadi buraya bekliyorummuratdalkilicyalandunyasarkisisozleri5c5a34f4d5176alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt