Murat Dalkılıç Merhaba Merhaba Şaarkı Sözleri murat dalkilic Murat Dalkılıç, merhaba merhaba, şarkı sözleri, şarkıları, devlete ait, aradığınız herşey burda meleklerim 1549252554 1549252554 muratdalkilicmerhabamerhabasaarkisozleri5c57b7ce9dde9muratdalkilicmerhabamerhabasaarkisozleri5c57b7ce9dde9muratdalkilicmerhabamerhabasaarkisozleri5c57b7ce9dde9 Müzik kariyerine başlangıçta cafe barlarda gitar çalarak başlayan Dalkılıç , fazla kısa bir süre içerisinde harikulade bir yol katetti İzmir 'in gece hayatındaki en kayda değer clublarından sonradan bütün Türkiye 'de önemli clublarda sahne programlarına devam etti Kendisinden oldukça laf ettiren ve muhteşem bir çıkış yakalayan Murat Dalkılıç Bununla Beraber Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde öğrenimini sürdüren Dalkılıç şimdilerde İzmir Soho Plusta Haftalık sahne programlarıyla bütün hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ederken bir albüm çalışması içinde ve çok yakında ayrıca oyuncu hem de müzik adamı kişiliğiyle sizlerin önüne çıkacak MERABA MERABA Sürekli Benzer Eski Püskü Numaralar Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Değil sana Fazla şımartma Adamı Fena Yaralar (Paralar) Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni Eledim Eleğimi Astım Burası Tartışılır Dışarı Giden Suçlu mu Haklı mı?? Olamaz Feleğe Sözüm Ona Yok Kastım Söylemiştim,, Ya Dinleseydin Sen Bazen!! Bundan Böyle OLsa Olsa Seninle Merhaba merhaba