Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu Şarkı Sozu

Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu Şarkı Sozu
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu Şarkı sozleri

Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu şarkısı sozu

Son sozum kalmadı soyleyecek sana
Sadece birkac kucuk sitem belki onlar da
Eriyip gidecek mutlu olduğunu bilsem
Goz Gormeyince Gonul Katlanır Derler
Ondan biraz uzak olsam yeter
Ama hic yalnız bırakmaz anılar
Cunku en cok mesafeyi severler
Ben birkac parca anıyla sarhoş oldum bugun
Ve mutluluğum kaldı dağlar ardında
Cunku yoksun yanımda neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Sen cunku yoksun yanımda neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Şimdi hic gucum yok sana sana geri don demeye
Cunku ayrılık var sozlerinde hem zaten başkasını bulmuşsundur
Hakkım yok rahatsız etmeye ben birkac parcayla
Sarhoş oldum bugun ve mutluluğum kaldı dağlar ardında
Cunku yoksun yanımda neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Sen cunku yoksun yanımda neyleyim İstanbul'u sonbaharda

Similar threads

Murat Dalkılıc Teslim Oldum şarkı sozleri Murat Dalkılıc Teslim Oldum şarkısı sozu Birkac cumle yazmak istedi canım bugun Kendimi bir anda yanında buldum Her şeyi kenara itip biraz ben oldum Duşunup durdum karışık aklımdan medet umdum Cok kalabalıktı hayatım yoruldum Zorladım ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Asomania Yalancı Bebeğim şarkısı sozu Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına koleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim Sana bu son sozlerim Beni artık sen sevmesende bile ben seveceğim hep yeminimle Artık bir beklentim kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Murat Dalkılıc Kader şarkı sozleri Murat Dalkılıc Kader şarkısı sozu Tum hatıralar resimler Sende kalsın Ne guven ne inancım Kalmadı aşka Tum hatıralar resimler Sende kalsın Ne guven ne inancım Kalmadı aşka Eskidendi her lafına Saygıyla eğildiğim o gunler Şimdilerde kalbimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Murat Dalkılıc Canına Yandığım şarkı sozleri Murat Dalkılıc Canına Yandığım şarkısı sozu Yureğim dargın sabahlarda Uykusuz akşamlardan kalma Zaman gecmek bilmiyor sorma Canın yandığım Daha dun gibi her şey aklımda Mutluluk fotoğraflarında Yalan yoktu inanmıştım ben sana Şeytana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Murat dalkılıc single,Murat dalkılıc ,Murat dalkılıc la fontaine şarkı sozu imagesmuratdalkiliclafontainesarkisozu5adae9b500321 Biliyorum yandı gemiler Beni goren seni bana diler Belki de kapına dayandı coktan yeniler Bir ruzgar esince sacların Dalga dalga dalgalanır ya Gorulenden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt