Murat Göğebakan kanseri yendi Allahım Bütün hastalara şifa versin diyorum ilk olarak Hastalığına tanı ve çare aşamasında hayranlarını üzmemek için görüntü vermekten kaçınan Göğebakan, bugün doktoru Hematoloji Uzmanı Dr Hüseyin Saffet Beköz tedavi süreci ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi Beköz, yaptığı açıklamada sanatçının kan ve kemik iliğinde hiçbir problem kalmadığını, bundan böyle hayatını adi millet gibi devam ettirebileceğini söyledi Murat Göğebakan ise Allah'ın kendisine bir talih daha verdiğini belirterek; Allah'ın izniyle bu hastalığı yendim Her Tarafta doğdum 10 sene gençleştimdedi Aynı hastalığı yaşayanlara ne olursa olsun inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini söyleyen Göğebakan; Hastane odasının kapısına her gün ayrı notlar yazıyordum O notlardan birisi de şuydu; Benim küçük bir derdim büyük bir Allah'ım varHemşireler odaya geldiklerinde beni hiçbir süre hasta yatağında göremediler her zaman refakatçi koltuğunda yatıyordum Kemoterapi'den hiçbir şekilde zarar görmedi Saçlarım hiç dökülmedi Sadece birazcık inceldi Kemik iliği nakline lüzum görülmedi Yalnızca benden bir tutam ilik toplanıp saklayacaklar Gerek görülürse bana görülmezse diğer bir arkadaşımıza kullanılacak Ben yalnızca hastalığı öğrendiğim gece ağladım Oğluma ve eşime ne yanıt vereceğim diye Her Zaman dikey durdum, defalarca metanetli oldum Ne onları ağlarken gördüm ne de onların yanına ben ağladım Hem Geçmiş olsunlafını da hiç kullanmadık, kullandırmadık Hastalığı döneminde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Göğebakan, hastane odasında her gün 8 10 saat gitar çalıp 4 albümlük bir repertuar hazırladığı söylediGöğebakan, en büyük üzüntülerinden birisinin şarkıcı Kurtuluş'un cenaze törenine doktorundan izin alamadığı için katılamadığını söyledi PARAM OLMASAYDI BAŞARAMAZDIM Yakalandığı hastalığın tedavisinin çok pahalı olduğunu söyleyen Murat Göğebakan Bu nezle grip gibi bir şey yok Çok yoğun bir çare gerektiriyor böylece çok paranız yahut tedavi şansınız azalıyor Acı ama reel bu Eğer benim birikimlerim, dostlarım ve hastanenin desteği olmasaydı çok daha öbür bir durum olabilirdi Bunu yaşayarak gördüğüm için bir vakıf kurup zorunlu tedaviyi yaptıramayanlara desteklemek istiyorum Bu nesil hastalıklara yakalanıpta yeterli fiziki gücü olmayan insanlara Allah yardımcı olsundedi