Murat Göğebakan'ın ağlatan mektubu bir anda ortalığa çıkan rahatsızlığı yüzünden zorlama günler geçiren şarkıcı Murat Göğebakan hayranlarına çok duygusal bir mektup yazdı işte o mektup MURAT GÖĞEBAKAN'DAN AĞLATAN MEKTUP! 1548641590 1548641590 muratgogebakaninaglatanmektubu5c4e653be8cecmuratgogebakaninaglatanmektubu5c4e653be8cec http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermurat22may&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KANSER TEŞHİSİYLE HASTANEYE KALDIRILAN MURAT GÖĞEBAKAN ADINA FACEBOOK'TA AÇILAN GRUPTA SANATÇININ HASTANE ODASINDAN HAYRANLARINA YAZDIĞI MEKTUP YAYINLANDI 'Ruhumun resmini hastane duvarlarına çiziyorum Ve bir çizgide bin hatırayla yüzleşiyorum' Sanatçı her şeyin yolunda gittiğini dile getirdiği duygu yüklü mektupta sahneye çıkacağı günü beklediğini de yazdı 'Murat Göğebakan | Dualarımız seninle abimiz' isimli grupun üyelerine gönderilen mesajda şunlar yazılı: 'Hastane penceresinin açık kalan aralığından ılık bir esinti yanağıma değiyor Haricen kuşlar birbiriyle yarışıyor Ben ise içime okkalı bir nefes daha çekiyor ve Allah'a bana bir nefes daha lütfettiği için hamd ediyorum Ruhumun resmini hastane duvarlarına çiziyorum Ve bir çizgide bin hatırayla yüzleşiyorum Düşündüm de, bu rahatsızlık bana düşünmem ve anılarımla hasbihâl etmem için bir fırsat veriyor galiba' 'İYİ ALMAK İÇİN ENGEL YOK' 'Biliyor musunuz? İnsan güya sevdikleri adedince parçalardan müteşekkil ve her sevdiği onu hatırladıkça bir parçası da vefa huzmeleriyle sonsuzluğa ulaşıyor Daha hastalığımı ayrım ettiğim ilk günümde en kalbi duygularla dağ gibi yanımda duran dostlara nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum İçimden hepsini birer yıldıza dönüştürüp gökyüzüne takmak geliyor İçime dolan dualarınız kalbimde helezonlar çiziyor ve önümü aydınlatıyor Anladım oysa iyi elde etmek için hiçbir engel yok gerçekte Teslim oldum Ve derhal teslimiyetim siliyor karanlığın tüm izlerini Bir sabah rüzgârı gibi esiyor Serinliğiyle uyandırıyor içimde uyuyan ne varsa Kokusunu getiriyor yolunu gözlediklerimin ve gönlümün gözü açılıyor Yakup'un gözleri gibi' 'SEVDİKLERİNİZ VE SEVENLERİNİZ OLMASA HAYATIN NE TADI NE TUZU KALIR' 'Hastalığımın çare sürecine gelince… Memorial Hastanesinin doktorları, görevlileri sağolsun, tüm hastalara olduğu gibi bana da özenle yaklaşıp dikkatle tedavime odaklanıyorlar Her şey yolunda Kaderimin bu bölümü hastane koridorlarında çekiliyor Sahnelerde çekilecek yeni bölümlerin geleceği günü hasret ve tevekkülle bekliyorum Hastalık sırasında bazı klişelerin ne denli geçersiz olduğunu içiniz yana yanlamasına öğreniyorsunuz Sevdikleriniz ve sevenleriniz olmasa hayatın ne tadı, ne de tuzu kalacak Tüm insanlığa vefa dersi veren siz sevdiklerime binler şükran, binler selamlama olsun Dualarda buluşalım Murat Göğebakan' id