Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Göktürk Kimdir, Hayatı

Murat Göktürk Kimdir, Hayatı
0
87

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Murat Göktürk BiyografisiMurat Göktürk Hakkında Data

AvMurat Göktürk ;
''28011970 tarihinde Ürgüpte doğdum İlkokulu Mehmet Diker İlkokulunda , Ortaokul ve liseyi Ürgüp Lisesinde Ürgüpte okudum 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum Bağımsızlık Avukat olarak çalışmaya karar verdim 1993 yılında Avukatlık stajımı tamladım Askerlik görevimi Eğridir Dağ Komando Yedek Subay Okulu ve sonra Manisa Kırkağaç 6 Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında tamamladım 01091994 tarihinde özgür avukatlığa başladım O tarihten beride Nevşehir İl Merkezinde Özgür olarak Avukatlık yapmaktayım Bürom Nevşehir Merkezinde evim Ürgüp İlçesindedir ve Takriben 18 yıldır bu şekilde Avukat olarak çalışmaktayım 19962002 yılları aralarında Baro Idare Heyeti Üyeliğinde bulundum Mart 2004 Lokal Yönetim Seçimlerinde Yargı Ve Kalkınma Partisinden Ürgüp Belediye Meclis Üyeliğine Seçildim 5 Sene vakit ile Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundum Orta derecede İngilizce bilirim, orta derecede pratikte Almanca konuşabilirimEvliyim 3 Çocuğum bulunmaktadır '' *

858,466Konular
981,164Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt