Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat İde’ye saldırıyla ilgili 4 kişi yakalandı!

Murat İde’ye saldırıyla ilgili 4 kişi yakalandı!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
IYI%2DPartili%2DMurat%2DIde%2Dye%2D3%2Daraba%2Ddolusu%2Dinsan%2Dsaldirdi%2D229730%2Ejpg

Gazeteci Murat İde’ye hücumla ilgili şüphelilerin kaçtığı belirlenen 2 araç takibe alındı.

Araçlardan biri polis tarafından durduruldu. E.D. gözaltına alınırken araçta yapılan aramada bir bıçak bulundu.

Polisin çalışmaları sonucunda 3 kuşkulu daha yakalandı. Toplamda 4 kuşkulu yakalanırken öbür şüphelileri arama çalışması sürüyor.

KILIÇDAROĞLU’NDAN AKŞENER’E TELEFON

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın danışmanı atağa uğrayan Meral Akşener’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Basın Ünitesinden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Murat İde’ye yönelik hücum nedeniyle DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener’i aradığı belirtildi.

Açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Akşener ve DÜZGÜN Parti topluluğuna geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

7-8 kişinin saldırısına uğradığını söz eden İde, şunları söylemişti:

* Programdan sona konuta geçtim. Konuta girerken bir kümesi fark ettim. O ortada müdahale imkanımız olmadı.

* 7-8 kişiydiler, saldırdılar. Ortamızda arbede oldu. Ruhsatlı silahım yere düşüp görünce kaçtılar.

* Bir müddettir tehdit konusunda birtakım hadiseler oluyor esasen. Bu türlü bir bilgimiz vardı. Bu türlü bir hazırlık olduğunda daha dikkatli temkinli davranıyorsunuz. Bir anlık boş bulunduk.

* Yazılılarla ilgili bir ekip tehditler geliyordu. Lakin bunları çok önemsemiyorum. 

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt