Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Kekilli - Sana Gul Dedim

Murat Kekilli - Sana Gul Dedim
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin
Gozyasimla suladim topragini
Gunese dondun
Bana bakmadin darildin

Koku bende gozu disarda
Kirilasi dallarinin
Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin

Koku bende gozu disarda
Kirilasi dallarinin
Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin

Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin
Gozyasimla suladim topragini
Gunese dondun
Bana bakmadin darildin

Koku bende gozu disarda
Kirilasi dallarinin
Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin

Koku bende gozu disarda
Kirilasi dallarinin
Sana gul dedim
Agladin, koklatmadin

Similar threads

OLMUYOR Baktığım her yerde seni gormekten, cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde belkide alıştım Eskisi gibi olamam artık, inan cok değiştim Biraz kırıldım, biraz gucendim, inan vazgecmedim Bırak dedim, alev alsın herşey, kacamazsın Uyandığımda seni kim sondurur bilemem ama, yine zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Sana bana yeter artar bile dunya Nedir bitmeyen kavga anlaşsak aramızda İkimiz aynı yolda varlıkta ve yoklukta Paylaşırsak herşeyi senin olur benim olan da Bende bir gonul var onu sana verdim Kurduğum hayallerin yarısı inan senin Gokteki yıldızlarla denizlerse herkesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
merhaba ben 16 yasindaym liseye 2 ye gidiyorum Hoslandigim cocuk normal murat oda lise 3te neyse gecen sene bn senenin basinda bunu gordum okulun ikinci gunu Murat bana bakmiodu baska tarafa bakiyordu arkadasi baktigimi fark etti ve murati durttu snra muratta bana bakmaya basladi biz bolece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt