Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Öncel Sonunda Patladı!

Murat Öncel Sonunda Patladı!
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Murat Öncel Sonunda Patladı! şahnaz çakıralp murat öncel şahnaz çakıralp ve eşi şahnaz çakıralp boşanıyor şahnaz çakıralp boşanma 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Birkaç gündür magazin basının meşgul eden konulardan biri Şahnaz Çakıralp Murat Öncel boşanması melekler Şahnaz Çakıralp'in boşanmak üzere olduğu eşi Murat Öncel hakkında fakat sözler uyarı çekiciydi Bu sözlerin üstüne beklenen patlama gerçekleşti ve Murat Öncel suskunluğunu bozdu, hem de ne bozma ! Şahnaz Çakıralp boşanma haberimize geçiyoruz 1548645527 1548645527 muratoncelsonundapatladi5c4e749bac673muratoncelsonundapatladi5c4e749bac673 muratoncelsonundapatladi5c4e749bac673 Prof Dr Murat Öncel eşi Şahnaz Çakıralp ile düelloya dönüşen kavgasında birincil adımı attı İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Prof Dr Öncel, “Hakkımda bir benzer** demedikleri kaldı diyerek yayınlama yasağı istedi ve eşinden “yüklü miktarda tazminat talebinde bulundu Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile göz doktoru olan eşi Prof Dr Murat Öncel arasındaki kavgada yeni bir gelişme yaşandı Avukatı Rahmi Çelik yoluyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Prof Dr Öncel, boşanma davası açtı Mahkemeden, davayla ilgili yayınlama yasağı ve “yüklü miktarda maddimanevi tazminat başvurusunda yer alan Prof Dr Öncel şunları söyledi: “Türkiye’ye geldiğime pişman oldum Utanç duyuyorum, hayatımın en sinirli gününü yaşadım Profesörlük YÖK tarafından verilmez, üniversiteler profesörlüğe yükseltir Bu nasıl gülünç bir suçlama? Ben böyle bir kepazelik daha görmedim Bu ırk bu belgeleri görür görmez utanmayacaklar mı? Bana çakma profesör, hastalarını dolandırıyor diyerek gülünç duruma düşüyorlar Benim için para değil, onur, kibir ve itibar önemli Çamur at izi kalsın düşüncesiyle 10 gündür saldırıya geçiyorlar Fakat onurumla, şerefimle oynatmam Gereken dava neyse hepsini açıyorum Bundan Böyle haddini bilmesi gerekiyor Bana bir tek eş** demedikleri kaldı Bu bayan niçin böyle davranıyor anlamış değilim Hâlâ hakkında kötü bir laf söylemiyorum Evliliğin iptali lafını da anlamadım, böyle dolambaçlı lafları bilmem ama boşanma davasını ben açıyorum  

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt