Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Pilevneli kimdir biyografi bilgileri burada!

Murat Pilevneli kimdir biyografi bilgileri burada!
0
221

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Murat Pilevneli kimdir biyografi bilgileri burada! murat pilevneli kim kimdir biyografi tuba ünsal hayatı hakkında bilgiler burada Murat Pilevneli, ismini magazin haberlerinde Tuba Ünsal Murat Pilevneli olarak duymuş okumuşsunuzdur Melek'lerim Evet, güzel oyuncu Tuba Ünsal'ın kızı Sare'nin babası Murat Pilevneli kimdir diye merak edenler için, Murat Pilevneli biyografi bilgilerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler Meşhur işadamı Murat Pilevneli hayatı hakkında bilgiler aşağıda sizleri bekler melek'lerim Yapmanız gerekenleri biliyorsunuz; mausenize asılıp aşağıya doğru iniyorsunuzmuratpilevnelikimdirbiyografibilgileriburada5c5a68a9c51cealt :D Big Grin :D 1548241024 1548241024 muratpilevnelikimdirbiyografibilgileriburada5c5a68aa009b2muratpilevnelikimdirbiyografibilgileriburada5c5a68aa009b2muratpilevnelikimdirbiyografibilgileriburada5c5a68aa009b2 Süpriz bir şekilde nikâh masasına oturan ve evlendiklerini Twitter’dan duyuran Tuba ÜnsalMurat Pilevneli çifti, 2010 yılının son günlerinde de birincil bebeklerini kucaklarına aldı Sare adını verdikleri bebekleriyle ilk olarak Los Angeles’taki evlerinde Elle dergisi için tarafsız karşısına geçen çift, ilişkileri hakkında merak edilenleri de anlattı İşte derginin yeni sayısında bulunan o röportajın öne çıkan bölümleri Sizinki çağdaş bir aşk hikayesi mi? “Alakası yok, bu öbür bir şey diyorsanız, anlatır mısınız, nedir? Tuba Ünsal: Evet, çağdaş bir aşk hikayesi diyebiliriz, klasik olmadığı belirlenmiş Birlikte fazla eğleniyoruz ve birbirimize her anlamda takviye oluyoruz bununla birlikte da gerçekte iyi arkadaşız Herkesin kendine ait hayatı var, birbirimizin sınırlarına müdahale etmiyoruz Siz “biz uyurken evlendiniz O gün nasıl geçti? Ve şu anda ne değişti? Ve neler hâlâ benzer? TÜ: Evet, Türkiye’de herkes uyurken biz evlendik 10 saatlik zaman farkı var aramızda O gün komikti, heyecanlıydık ama bununla beraber acayip bir şekilde cool hissediyorduk Sabahtan hekim randevumuz vardı İki saat sonradan düğünümüz olduğunu öğrenince doktorumuz da şaşırdı Nikâhımız arkadaşlarımız Emrah ve Simla Yücel’in evinde kıyıldı Etraf çok güzel süslenmişti Nikâh akşamüstü altı gibi başladı Murat’ın hiç tanıdığının olmaması, gelen bütün davetlilerin benim arkadaşım olması da ayrıca komikti Beni Emrah teslim etti Murat’a Neşeli ve romantik bir geceydi O gün gerçekte hiçbir şey değişmedi Biz zaten düşünce olarak Sare’ye sahip olduğumuz anda evliydik Hâlâ benzer derecede gülünç, eğlenceli ve birbirine çok aşık bir çiftiz Birbirinizin en sevdiğiniz yönleri neler? TÜ: Murat’ın işine olan tutkusu, sanata verdiği değer, kesintisiz yorulmadan kendini ve galerisini daha ileriye taşımak için çalışması; tüm bunları yaparken hayatı yaşamak için de kendine, kızı Ayşe’ye, Sare ve bana süre ayırmasını seviyorum Murat Pilevneli: Tuba kalıpların insanı değil Eve geliyorsunuz, yorgunsunuz, gün bitmiştir sahiden Ama pek bir enerjisi var fakat, aniden kendinizi bir restoranda, bir konserde hatta uçakta Atina yolunda bulabilirsiniz Sare doğdu O gün neler oldu? TÜ: Doğumum çok kolay geçti O gün Murat’la yürüyüşe çıktık, çünkü sancılarım başlamıştı ve bir yerde yürümenin doğumu kolaylaştıracağını okumuştum Akşam sancılarım sıklaşınca hastaneye gittik ve Murat bir köşede çalışmaya başladı, ben de kendi halimde doğumun başlamasını bekledim Doğumun başlaması ve bitmesi çok kısa sürede oldu, bu duruma doktorum bile şaşırdı Kızımı kucağıma aldığımda ne hissetmem gerektiğini düşünemiyordum Başı Dönen ama sakindim Murat sürekli komik gülünç şeyler söylüyordu ve ben de ona gülüyordum Anneliği üstelik siz tarif edin “Anne Tuba nasıl biri? Tuba Ünsal: Dokuz ay her tarafında anne olmakla ilgili hiçbir fikrim yoktu Kucağıma verdikleri anda ufacık bir şeyle karşısında karşıya kaldım ve o bana muhtaçtı Çok acayip, bebekler emme içgüdüsüyle doğuyor ve siz de analık içgüdünüzü keşfediyorsunuz O acıktığı ya da uyandığı zaman bunu hissediyorsunuz Teyzem, anneler ve çocukları aralarında soyut bir tahvil olduğunu ve nereye giderse gitsin annenin bebeğini hissedeceğini söylemişti Aslında o kadar, güya sizi hamilelikte birbirinizi bağlayan kordon hiç kesilmiyor Anne Tuba olarak daha fedakârım, o her şeyden önce geliyor acilen Sare, benim kendimle ilgili bütün öncelliklerimi sildi  

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt