Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat ßoz - Uçurum (akor)

Murat ßoz - Uçurum (akor)
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Murat ßoz Uçurum (akor) slow şarkı akorları uçurum akor murat boz ucurum slow murat boz uçurum versiyon akor İntro ; CmG#BbGm(G#)Cm CmG#BbGm(G#)Cm Cm G# Cm Yangın var içimde imdat! Cm G# Cm Askıya Alma yüreğini Kandırmadık içini anlat Cm(G#) Birine bile güveneme diğerine G# (Fm) Bb(Gm) G# Cm Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Cm G# (Bb) Şu dilime kolay ama yüreğime kuvvet bi durum Cm G# Kısa yolu bulamadık yeniden aramız uçurum Bb (Gm) Fm Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Bb(G#) Fm(Bb) G# Cm Zaten bu kafada değil seni evi bile zorlama bulurum  

Similar threads

Grup 84 Azap AKOR (versiyon 3) cefa akor azap tab grup 84 tab grup 84 akor Gm Fm Cm aaaaaa aaaaaaa aaaaaa Cm Gm Hayat o kadar acımasızki sevgilim Bb Fm Verdigi herşeyi geri alırda sonu gelmez Cm Gm O gün kazanç yüzleşirsin geçmişinle Bb Fm Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Gm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zuhal Olcay Yine Aşk Var AKOR (versiyon 1) yeniden aşk var akor zuhal olcay yeniden aşk var akor Cm Bb G# Bb Vurulur gönül dediğin bir kuş kaçamam Cm Bb G# Bb Mazim bu kadarmış bozdurup harcayamam Cm Bb(Gm) G# Bb Değeri var herşeyin aşağı satamam Cm Bb(Gm) G# Bb Ben unuttum dünü geçmişle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Murat Boz Uçurum 1549249011 1549249011 muratbozucurum5c57a9f7d102cmuratbozucurum5c57a9f7d102c http:wwwpopulernetcomresimlerunlulerMURATbozYangın var içimde, imdat! Durdurma yüreğini aldanma dök içini anlat Birine bile güvenemedi yerine Denedi denedi, hiç kimse inemedi en derine Şu dilime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Teoman Soluk Soluğa AKOR (versiyon 1) soluk soluğa akor teoman nefes nefese akor tab teoman tab Cm ,G# ,Gm ,Bb )x2 Cm G# Yaşam unuturken vardır derken G Cm Burukluğu akar üzerimden Cm G# Fırtınalı açık denizdim ben G Cm Sen ağırbaşlı bir koy ararken Fm Cm Öğrendik yine de ,yaşayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Yalın İstanbul Benden Büyük AKOR (versiyon 2) INTRO CmFmGCmG#7FmGCm Cm Fm Ne hoş geçiniyorduk bize ne oldu böyle Bb G# G#7 Daima beraber ağlıyorduk bize ne oldu söyle Fm Eb Okudum birer birer yazdığın notları G#7 G# G G#7 G Her Zaman ayrılığı söyler defalarca bir kaçış satırları Cm Fm G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt