Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat taşdemir banu alkan diyalogları

Murat taşdemir banu alkan diyalogları
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Murat taşdemir banu alkan diyalogları murat taşdemir yaşam öyküsü Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları gıçını kaldır da azıcık zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa aa o göbek yok oysa bebeyimmmmmm o senin gülünnnn * azıcık geri dur o tezgahtan geri dur çaydanlığa çok teşebbüs ?? hemen yakacaksın göbeğini! o kadar büyük ama değdirivericen nimurattasdemirbanualkandiyaloglari5c563ebdcbaaagifalt hahaha hahaha hahahah * ben dünyaya ilk gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim inşallah bi daha gelmezsin * niye yemek yemek yemiyosun? 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için yalnızca göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır! aa! fazla ayıp bebeğim! fazla ayıp bi tanem! * ayyy bebeğim herşeyin eskisi gibi olması için daha ne yapmam lüzumlu darlingim? iki şey; saçmalamayı kes bi de kilo ver * mt:$ener $en''in hababam sinifindaki hali gibisin ya kim ne derse inaniyorsun ba:ama bebegim 38 bedenim ben * eline mesura''yi alan murat tasdemir banu alkan''a seslenir gel de tasmani takiyimbunu defalarca elimde tutucam bana yakla$ma diye * ba:kuytu liiiingcimmmm mt:efendim geni$ lingcimmm ** banu elindeki alete pil takamaya cali$maktadir: b: ay bunun pili bitmi$ bik bik m: yahu senin pilin bitmi$ be senin! b: pili takmasini bilecen! m: yuva hazir mi yuva? b: hı? m: pilin yuvasi hazir mi? * ba: bana başka hangi isim giderdi? mt: kezban ba: senin etrafında çok kezban var bırak ben olmayayım mt: ayaklarını yıka, pis ayaklarını görmek istemiyorum ba: evet etrafın silinmesi lazım mt: silsene etrafı veya ayağına terlik giy pis ayaklarını görmek istemiyorum ba: sen benim ayaklarıma kurban ol * ba: ben kahvaltımı yatağımda yemek istiyorum hayatım mt: ba: kahvaltı tepsimi yatağıma getirir misin canım? mt: tepsiyi kafanda bir kırarım, görürsün kahvaltıyı * ba: her kadin ke$fedilecek bir degerdir mt: senin nereni ke$fedicez beaaa ba: herrrr yerimi mt: tabi ast, her yerini zaten yalnızca gobek kismini ke$fetmek yillar surer  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt