Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) gıçını kaldır da birazcık zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn * birazcık geri dur o tezgahtan geri dur çaydanlığa fazla girişim ?? acilen yakacaksın göbeğini! böylece büyük oysa değdirivericen nimurattasdemirvebanualkandiyaloglari5c56474512cb4gifalt hahaha hahaha hahahah * ben dünyaya birincil gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim inşallah bi daha gelmezsin * niye yemek yemek yemiyosun? 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için sadece göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır! aa! fazla ayıp bebeğim! çok ayıp bi tanem! * ayyy bebeğim herşeyin eskisi gibi olması için daha ne yapmam gerekli darlingim? iki şey; saçmalamayı kes bi de kilo ver * mt:$ener $en'in hababam sinifindaki hali gibisin ya kim ne derse inaniyorsun ba:ama bebegim 38 bedenim ben * eline mesura'yi alan murat tasdemir banu alkan'a seslenir gel de tasmani takiyimbunu her zaman elimde tutucam bana yakla$ma diye * ba:dar liiiingcimmmm mt:efendim geni$ lingcimmm ** banu elindeki alete batarya takamaya cali$maktadir: b: ay bunun pili bitmi$ bik bik m: yahu senin pilin bitmi$ be senin! b: pili takmasini bilecen! m: yuva hazir mi yuva? b: hı? m: pilin yuvasi hazir mi? * ba: bana başka hangi isim giderdi? mt: kezban ba: senin etrafında çok kezban var bırak ben olmayayım mt: ayaklarını yıka, kirli ayaklarını bakmak istemiyorum ba: evet etrafın silinmesi lazım mt: silsene etrafı veya ayağına terlik giy kirli ayaklarını görmek istemiyorum ba: sen benim ayaklarıma kurban ol * ba: ben kahvaltımı yatağımda yemek istiyorum hayatım mt: ba: kahvaltı tepsimi yatağıma getirir misin canım? mt: tepsiyi kafanda bir kırarım, görürsün kahvaltıyı * ba: her kadin ke$fedilecek bir degerdir mt: senin nereni ke$fedicez beaaa ba: herrrr yerimi mt: bağlı tabi, her yerini zaten sadece gobek kismini ke$fetmek yillar surer lan banu ne yemeği var aşkım yapmadım bi şey ben de fazla acıktım murat karıya bak yabide utanmadan acıktım diyozıkkımın kökünü ye son yediğin olsun emiişişkoooooooo lakin murat bitanem haricen yeriz diye düşündümkötümü yapmışım iyi düşünmüşsün bencedesen derhal dışarı cık yemeğinide dışarıya yee cehenimin dibine değin yolun var cıkma lan bı da karşıma benm murat cok şekersinnnnn 1549158208 1549158208 murattasdemirvebanualkandiyaloglari5c56474516ee6murattasdemirvebanualkandiyaloglari5c56474516ee6 http:wwwzekirdekcomforumimagessmiliesbiggringif neeee bu söledklerimi hayvana sölesem inan kendine yediremez intihar ederfazla gururlusun farkındasın dimi… ayyyy murat müsamaha beniiii cnm bnm ya 1549158208 1549158208 murattasdemirvebanualkandiyaloglari5c56474516ee6murattasdemirvebanualkandiyaloglari5c56474516ee6 http:wwwzekirdekcomforumimagessmiliesbiggringif yok abii bu çoçuk okumazALLAH ıslah etsin