Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Yıldırım'dan bomba açıklamalar!

Murat Yıldırım'dan bomba açıklamalar!
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
murat_yildirimdan_romantik_paylasim_1635063268_6588.jpeg

'Aziz' isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım özel hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 2016'da Iman Elbani ile hayatını birleştirmişti. Yıldırım Hürriyet'e verdiği röportajda oyunculuğu ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birçok başarılı projede yer alan Yıldırım "Mutlu bir evliliğin var. Yetenekli ve başarılı bir oyuncusun. Dışarıdan her şey çok hoş duruyor. Hayat sana mı hoş?" sorusuna

"Hayat hepimize hoş olsun. Ancak hayat o denli güllük gülistanlık bir yer değil. Burayı çok hoş bir bahçeye çevirecek olan bizleriz. Zira hepimizin hayatında güç şeyler oluyor. Benim de çok zorlandığım, yenmeye çalıştığım mevzular var. En değerlisi, yanımda benimle yürüyen, benim için atan bir kalp... O attığı sürece birden fazla zorluğun üstesinden gelirim diye düşünüyorum" cevabını verdi.

murat yıldırımdan eşine sürpriz

Keyifli evlilikleri süren çiftten Elbani, 22 Ekim'de 39 yaşına bastı. Kutlama için Kapadokya'ya giden ünlü çiftten Yıldırım, eşinin doğum gününü toplumsal medyadan kutladı. Eşiyle balon çeşidi yapan ünlü oyuncu, o anları Instagram'dan yayınladı.

Yıldırım, paylaşıma "Hep sen üzere birini istedim ben; seni bulunca sen üzere kimsenin olamayacağını bildim... Âlâ ki doğdun sevgilim, güzel ki varsın." kelamlarını not düştü.

858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt