Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkı sozu

Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkı sozu
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkısı sozu
Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar sozleri

Murat Yılmazyıldırım Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkısının sozleri:

Aşk ateşi yak gonlumu
Ben olurum ver omrumu
Hic durmam yare koşarım
Candan değil aşktan yanarım
Hic durmam coşar taşarım
Kulde değil karda yanarım
Aşkın aldı şu gonlumu yar
İcimdeki ateşi kimler dağlar

Ben yurudum yar yolunda
Dağlar aştım şarkılarda
Hic gulmedim yağmur oldum
Ateşte değil suda kurudum
Hic gulmedim yaralar sardım
Yaramdan değil aşktan kanadım

Dar gelir dunya bana
Yollara duşerim her sancıda
Gozyaşlarım ateş olur
Aşkla buyurum kavgalarımda

Dar gelir dunya bana
Yollara duşerim her sancıda
Gozyaşlarım ateş olur

Similar threads

Nazan Oncel Murat Yılmazyıldırım dueti Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkı sozu Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Murat Yılmazyıldırım & Nazan Oncel Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar Murat Yılmazyıldırım: Aşk ateşi yak gonlumu Ben olurum ver omrumu Hic durmam yare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Nazan Öncel Murat Yılmazyıldırım düeti Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar şarkı sözü Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar şarkısı sözleri Murat Yılmazyıldırım Murat Yılmazyıldırım & Nazan Öncel Aşkın Aldı Şu Gönlümü Yar Murat Yılmazyıldırım: Aşk ateşi yak gönlümü Ben ölürüm ver ömrümü Hiç durmam yare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Murat Yılmazyıldırım Ağaclardaki Duş Sevdalarım Şarkı Sozu Murat Yılmazyıldırım Al Beni Yar Aşkın İcine şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Al Beni Yar Aşkın İcine sozleri: Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım gozlerimi cicek actılar Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım ellerimi sevda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Murat Yılmazyıldırım Guller Topladım Saclarından şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Guller Topladım Saclarından şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Guller Topladım Saclarından şarkısının sozleri: Guller topladım saclarından Vurdular beni yanaklarımdan Duvarlar yıkıldı aşklarımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Murat Yılmazyıldırım Gitmen Ateşten Yana şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Gitmen Ateşten Yana şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Gitmen Ateşten Yana şarkısının sozleri: Işıklar sofrası dunya Yolumuz kavgadan değil aşka giden yoldan gecer Davamız burada değil melekler bizi bekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt