Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkı sözü

Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkı sözü
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkısı sözü
Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkısı sözleri

Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel sözleri:

Baki ışığa içten

Hadi gel mavi gülüşlerle
Hadi gel çiçek ol gel
Hadi gel mavi güneşlerle
Hadi gel uzlaştırma ol gel
Kötülüklerinle gel
İyiliklerinle gel
Tokluğunla gel
Açlığınla gel
Kafirliğinle gel
İnanmışlığınla gel
Kim olursan ol gel
Ne olursan ol tekrar gel
Işıklarınla gel
Karanlığınla gel
Yağmurlarınla gel
Topraklarınla gel
Sen gelirsen eğer iyileşir ola ki bir şeyler
Değişir tenler güler gözler
Mutluluk olur hüzünler

Yollar biter bir gün
Aşk yürüdüğünde
Aşklar büyür bir gün
Sen geldiğinde
Haydi öğren paylaşmayı benimle
Haydi öğren gülebilmeyi kendinle
Haydi öğren sevişebilmeyi dillerle
Haydi öğren akla karayı ayırmayı bir gece
Umutlar yok oluşu önler kalplerde
Haydi gel
Doğrular eğrileri çözer zihinlerde
Öğrendin mi haydi gel diyebilmeyi
Haydi gel tekrar gel
Haydi gel haydi yine gel
Yeniden gel tekrar tekrar tekrar gel
Yine gel yeniden yeniden yeniden gel
Haydi gel haydi tekrar gel *

Similar threads

Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Hadi Gel sozleri: Ebedi ışığa doğru Hadi gel mavi guluşlerle Hadi gel cicek ol gel Hadi gel mavi guneşlerle Hadi gel barış ol gel Kotuluklerinle gel İyiliklerinle gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkısı sözü Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkısı sözleri Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkı sözleri: Hayal aynamdaki son kalpler yolculuğu Bugün dünden kalan aşklar geçti önümden Dünün bitap külleri uçup gitti gülümden Çiçek bahçem renklendi Aşıklar gülerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Murat Yılmazyıldırım İçimdeki Oyun şarkısı sözü Murat Yılmazyıldırım İçimdeki Oyun şarkı sözleri Murat Yılmazyıldırım İçimdeki Oyun şarkısının sözleri: Bir uyku hikayesi Oyuna gelin haydi İçimdeki oyun şarkı sözleri sonradan başlık altına eklenecektir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Murat Yılmazyıldırım Söylev2 şarkı sözü Murat Yılmazyıldırım Söylev2 şarkı sözleri Murat Yılmazyıldırım Tavır2 Ve ikinci perde Güney ve doğu mutfağı Haydi yeniden rastgele Aşklar ekelim topraklara hemen Güzel bir isim seçtim aşk için*
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkısı sözü Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkı sözleri Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkısının sözleri: Aşka giden yoldan geçtim Yolda biten gülde güldüm Gülde akıcı kandan içtim Kanda yanan aşkta öldüm Gülde akan kandan içtim Kanda yanan aşkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,465Konular
981,154Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt