Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Yılmazyıldırım Konuşma-2 sozleri

Murat Yılmazyıldırım Konuşma-2 sozleri
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Murat Yılmazyıldırım Konuşma2 şarkı sozu
Murat Yılmazyıldırım Konuşma2 şarkı sozleri

Murat Yılmazyıldırım Konuşma2

Ve ikinci perde
Guney ve doğu mutfağı
Haydi yine rastgele
Aşklar ekelim topraklara hemencecik
Guzel bir isim sectim aşk icin

Similar threads

Murat Yılmazyıldırım İcimdeki Oyun şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım İcimdeki Oyun şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım İcimdeki Oyun şarkısının sozleri: Bir uyku hikayesi Oyuna gelin haydi İcimdeki oyun şarkı sozleri daha sonra başlık altına eklenecektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Aşkı Alem şarkısının sozleri: Aşka giden yoldan gectim Yolda biten gulde guldum Gulde akan kandan ictim Kanda yanan aşkta oldum Gulde akan kandan ictim Kanda yanan aşkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Nazan Oncel Murat Yılmazyıldırım dueti Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkı sozu Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Murat Yılmazyıldırım & Nazan Oncel Aşkın Aldı Şu Gonlumu Yar Murat Yılmazyıldırım: Aşk ateşi yak gonlumu Ben olurum ver omrumu Hic durmam yare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Aşklar şarkı sozleri: Duş aynamdaki son kalpler yolculuğu Bugun dunden kalan aşklar gecti onumden Dunun yorgun kulleri ucup gitti gulumden Cicek bahcem renklendi Aşıklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Murat Yılmazyıldırım Cinneti Bu Dunyada şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Cinneti Bu Dunyada şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Cinneti Bu Dunyada şarkısının sozleri: Cinnetler var kafamızda Cinnetler var kafamızda Deli gonul vicdan ile Dertlere dermanı ile Ucar giderim duşlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt