Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murathan Mungan Sozleri

Murathan Mungan Sozleri
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Murathan Mungan Guzel Sozleri

Murathan Mungan Anlamlı Sozleri

Bazı sozler karanlıkta soylenir, diyorum uykularımın birinde Bazı sozler hicbir zaman, diyorum kendi sesime uyanırken Bazı sozler karanlıkta soylenir, bazı sozler hicbir zaman

Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta başka turlu gecilen
Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta biraz gecikilen

Kimse benim kadar sevmedidiye bağırıyordu adam Gozlerin geldi aklıma gulumsedim, gectim

Ardından mırıldandığım şiir şimdi başkalarının dudaklarında gocebe

Aşk kapıyı caldığında hemen acma Bazıları, cocuklar gibi zile basıp kacıyor

Aşklarım, arkadaşlarım, dostlarım dağılıp gitti herkes İcimi sızlatacak kimse kalmadı icimde

Azı karar olmadı hic sevmelerim, hep coğu zarar dedikleri kadar sevdim

Acı veriyorsa gecmiş; gecmemiş demektir

Alcalan insanların yukselen değerlerinden uzak duruyorum

Anlatabilsem sende neler gorduğumu kimse inanmaz hayal derdi Bilselerdi sende neler gorduğumu yıllarca hayal gormek isterlerdi

Aptallığımız; birbirimizde sahip olmadığımız ozellikleri aramamızdı

Aramaktan vazgec demiyorum, bulmaktan vazgec

Bazen insanlar hic yaşamadıkları şeyleri diğerlerinden daha iyi gozlerler

Bazen kotu bir yol, insanı iyi bir sona ulaştırabilir

Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin yazar silersin O hicbirini okumamış olur; ama sen hepsini soylemiş olursun

Bazen sarhoşken, karanlığın icinde yuksek sesle soyluyorum adını Ya da birinin kollarındayken, bazen pencereyi acıp, sokaktan geciyormuşsun gibi ardından sesleniyorum Hep başkaları bakıyor yukarıya Ben gulumseyerek gittidiyorum, yakalayamadım gitti

Bazı gecelerin sabahı yoktur, yalnızca karanlık olarak kalırlar

Bazı kadınlar arasında kadın olmanın yetmediği buyuk uzaklıklar vardır

Bazı umutlar başka zamanlarındır

Beden dediğin aşka vesile, insan ruhlara aşık olur, sevdikce başkasını kendinde bulur

Herkes Anlamlı Anlamlı Başını Sallıyor

Duygulanmış Gibiler, Etkilenmiş Gibiler, Huzunlenmiş Gibiler Hep Gibiler Hic Kendileri Olamıyolar Olurlarsa Kendilerinden Korkuyorlar

Unutma Bir Buyuk Yazarın Dediği Gibi, En Iyi Intikam Şekli, Kayıtsızlıktır

Kırık Bir Kalbi Alcıya Alırsanız, Herkes Gelir Imzasını Atar

Yokluğunda Her Sabah Bozuk Bir Gunaydın Atıyorum Cocukluğumdan Kalma Eski KumbaramaGeldiğinde Sana Guzel Bir Hoşgeldin Almayı Planlıyorum

Dort Tane Gercek Dost Edin, Tabutunu Taşısın Yeter

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt