Murathan Mungan Guzel Sozleri
Murathan Mungan Anlamlı Sozleri
Bazı sozler karanlıkta soylenir, diyorum uykularımın birinde Bazı sozler hicbir zaman, diyorum kendi sesime uyanırken Bazı sozler karanlıkta soylenir, bazı sozler hicbir zaman
Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta başka turlu gecilen
Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta biraz gecikilen
Kimse benim kadar sevmedidiye bağırıyordu adam Gozlerin geldi aklıma gulumsedim, gectim
Ardından mırıldandığım şiir şimdi başkalarının dudaklarında gocebe
Aşk kapıyı caldığında hemen acma Bazıları, cocuklar gibi zile basıp kacıyor
Aşklarım, arkadaşlarım, dostlarım dağılıp gitti herkes İcimi sızlatacak kimse kalmadı icimde
Azı karar olmadı hic sevmelerim, hep coğu zarar dedikleri kadar sevdim
Acı veriyorsa gecmiş; gecmemiş demektir
Alcalan insanların yukselen değerlerinden uzak duruyorum
Anlatabilsem sende neler gorduğumu kimse inanmaz hayal derdi Bilselerdi sende neler gorduğumu yıllarca hayal gormek isterlerdi
Aptallığımız; birbirimizde sahip olmadığımız ozellikleri aramamızdı
Aramaktan vazgec demiyorum, bulmaktan vazgec
Bazen insanlar hic yaşamadıkları şeyleri diğerlerinden daha iyi gozlerler
Bazen kotu bir yol, insanı iyi bir sona ulaştırabilir
Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin yazar silersin O hicbirini okumamış olur; ama sen hepsini soylemiş olursun
Bazen sarhoşken, karanlığın icinde yuksek sesle soyluyorum adını Ya da birinin kollarındayken, bazen pencereyi acıp, sokaktan geciyormuşsun gibi ardından sesleniyorum Hep başkaları bakıyor yukarıya Ben gulumseyerek gittidiyorum, yakalayamadım gitti
Bazı gecelerin sabahı yoktur, yalnızca karanlık olarak kalırlar
Bazı kadınlar arasında kadın olmanın yetmediği buyuk uzaklıklar vardır
Bazı umutlar başka zamanlarındır
Beden dediğin aşka vesile, insan ruhlara aşık olur, sevdikce başkasını kendinde bulur
Herkes Anlamlı Anlamlı Başını Sallıyor
Duygulanmış Gibiler, Etkilenmiş Gibiler, Huzunlenmiş Gibiler Hep Gibiler Hic Kendileri Olamıyolar Olurlarsa Kendilerinden Korkuyorlar
Unutma Bir Buyuk Yazarın Dediği Gibi, En Iyi Intikam Şekli, Kayıtsızlıktır
Kırık Bir Kalbi Alcıya Alırsanız, Herkes Gelir Imzasını Atar
Yokluğunda Her Sabah Bozuk Bir Gunaydın Atıyorum Cocukluğumdan Kalma Eski KumbaramaGeldiğinde Sana Guzel Bir Hoşgeldin Almayı Planlıyorum
Dort Tane Gercek Dost Edin, Tabutunu Taşısın Yeter
Murathan Mungan Anlamlı Sozleri
Bazı sozler karanlıkta soylenir, diyorum uykularımın birinde Bazı sozler hicbir zaman, diyorum kendi sesime uyanırken Bazı sozler karanlıkta soylenir, bazı sozler hicbir zaman
Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta başka turlu gecilen
Aşkın bir yolu vardır,
Her yaşta biraz gecikilen
Kimse benim kadar sevmedidiye bağırıyordu adam Gozlerin geldi aklıma gulumsedim, gectim
Ardından mırıldandığım şiir şimdi başkalarının dudaklarında gocebe
Aşk kapıyı caldığında hemen acma Bazıları, cocuklar gibi zile basıp kacıyor
Aşklarım, arkadaşlarım, dostlarım dağılıp gitti herkes İcimi sızlatacak kimse kalmadı icimde
Azı karar olmadı hic sevmelerim, hep coğu zarar dedikleri kadar sevdim
Acı veriyorsa gecmiş; gecmemiş demektir
Alcalan insanların yukselen değerlerinden uzak duruyorum
Anlatabilsem sende neler gorduğumu kimse inanmaz hayal derdi Bilselerdi sende neler gorduğumu yıllarca hayal gormek isterlerdi
Aptallığımız; birbirimizde sahip olmadığımız ozellikleri aramamızdı
Aramaktan vazgec demiyorum, bulmaktan vazgec
Bazen insanlar hic yaşamadıkları şeyleri diğerlerinden daha iyi gozlerler
Bazen kotu bir yol, insanı iyi bir sona ulaştırabilir
Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin yazar silersin O hicbirini okumamış olur; ama sen hepsini soylemiş olursun
Bazen sarhoşken, karanlığın icinde yuksek sesle soyluyorum adını Ya da birinin kollarındayken, bazen pencereyi acıp, sokaktan geciyormuşsun gibi ardından sesleniyorum Hep başkaları bakıyor yukarıya Ben gulumseyerek gittidiyorum, yakalayamadım gitti
Bazı gecelerin sabahı yoktur, yalnızca karanlık olarak kalırlar
Bazı kadınlar arasında kadın olmanın yetmediği buyuk uzaklıklar vardır
Bazı umutlar başka zamanlarındır
Beden dediğin aşka vesile, insan ruhlara aşık olur, sevdikce başkasını kendinde bulur
Herkes Anlamlı Anlamlı Başını Sallıyor
Duygulanmış Gibiler, Etkilenmiş Gibiler, Huzunlenmiş Gibiler Hep Gibiler Hic Kendileri Olamıyolar Olurlarsa Kendilerinden Korkuyorlar
Unutma Bir Buyuk Yazarın Dediği Gibi, En Iyi Intikam Şekli, Kayıtsızlıktır
Kırık Bir Kalbi Alcıya Alırsanız, Herkes Gelir Imzasını Atar
Yokluğunda Her Sabah Bozuk Bir Gunaydın Atıyorum Cocukluğumdan Kalma Eski KumbaramaGeldiğinde Sana Guzel Bir Hoşgeldin Almayı Planlıyorum
Dort Tane Gercek Dost Edin, Tabutunu Taşısın Yeter