iltasyazilim
FD Üye
Mürdüm Eriği Kurusu Tarifi İçin Malzemeler
*2 kg mürdüm eriği
Mürdüm Eriği Kurusu Tarifi Yapılışı Erikleri yıkayıp 4 e bölüyoruz ,çekirdeklerini ayıklıyoruz ,fırın tepsilerinde 5 gün kurutuyoruz
Bağırsak çalıştırıcı özelliği olduğu için ben kışın kaynatıp püre yaparak oğlumun muhallebilerine kullanacağım, isterseniz kurusunu yemekte güzel oluyor
*2 kg mürdüm eriği
Mürdüm Eriği Kurusu Tarifi Yapılışı Erikleri yıkayıp 4 e bölüyoruz ,çekirdeklerini ayıklıyoruz ,fırın tepsilerinde 5 gün kurutuyoruz
Bağırsak çalıştırıcı özelliği olduğu için ben kışın kaynatıp püre yaparak oğlumun muhallebilerine kullanacağım, isterseniz kurusunu yemekte güzel oluyor