Müsait Bir Yürek Acısında İndirir Misin Beni? Elveda Yol ayrımı çoktan gelmiş de geçmiş bile İneceğim son durak gelmişte ben uyumuş kalmışım Camın ardındaki renkli dünyalara daldım Kaçırdım ineceğim yeri Hemen müsait bi yürek acısında indirirmisin beni Yolculuk çok güzeldi sağol Hiç ağlamadım (yalan) hiç üzmedin beni (yalan) hiç yakmadın canımı(yalan…) Fazla ama fazla sevdin beni (YALAN…Söyleyebileceğin diğer taraftan utanmadan söylediğin bir yalan) Merak etme ben buradan sonrasını biliyorumYürürüm evime dek Ben bu yollardaki sırça kırıklarını tanıyorum Yolara dökülmüş acıtan dikenleri biliyorum Daha önce parçalanmış ayaklarımdan kalan kanlar kurumuş fakat izleri kalmış Ben o çizgileri peşine düşüp takip ederim Sen sakın üzülme Müsait bir yürek acısında inebilir miyim? Sahiden çok sıkıldım Gitmeye hiçbir süre yiğitlik edemedim Korktum Düşmekten yalnız kalmaktan saplantılı düşlerimden korktum Seni kaçıp sığınacağım günahlarımdan affetme dileyeceğim mabed* bildim Nedense bütün günahlarımıda seninle işledim… Utanıyorum yalnızlığımdan Korkuyorum hemde daha artı tüm korkularımdan Kandım kandırıldım Üstelik sen blöf yapmak için de hiç mücadele sarfetmedin ancak… Tüm kabahat benim Ben tüm yalnızlığımı hak ettim Renkli gözlerinde renkli hayallere daldım oysa ki senin bir suçun yoktu Ben kendi uydurduğum aşk masalına inanmıştım… Hani masal olacaktık seninle Hemen koca bi yalan olduk Müsait bir kalp acısında inebilir miyim…? İnanmıyorum bundan böyle mutluluklara İnandığım tek şey su rengi tuz gözyaşlarım Gözyaşlarımla yıkayacağım kalbimi Diğer bir çaremde kalmadı Direnmelerim gereksiz yere Sen çok sevmiştin ya beni (YALAN) Şimdi canın acıyacak ya (yalan) için parça parça olacak ya (yalan) sakın üzülme Ben senden önceki yoluma devam edeceğim Emin adımlarla yürüyeceğim Uzun yolculuklardan daha sonra kendime varacağım O vakte dek yalın ayak yürüyeceğim Sen beni indir müsait bir yürek acısında Ben kendi derdime müşterek olacağım Bomboş çocuksuz bir parkta bırak beni Ben biraz geleceğin yalnızlığını seyredeceğim Azıcık çocukluğuma ağlayacağım Birazcık yitirdiklerime Birazcık karanlık gecelerime Biraz güneşleri dolu günlerime ağlayacağım Sana hiç ağlamayacağım (yalan) seni bundan daha sonra hiç düşünmüyeceğim (yalan) Gömeceğim kalbimi gömdüğüm yere Seni unutacağım (yalanyok hayır reel) Zamanımı alacak ama unutulacaksın Senden bana bir tek yalanlar servet kalacak Müsait bir kalp acısında inebilir miyim? Keşke sevdim bir zamanlar seni ama bitti hemen deseydin… Keşke bu kadar önemsiz görmeseydin önünde dağlar gibi duran iyi kalpli sevgimi Acilen sevgin bir kambur sırtımda… Taşıyacağım ömrümce yalancıktan sevgini İnsanlardan gizlemeye çalışacağım Kahretsin fakat cümbür cemaat görecek o kamburu Ben ardımda saklıyorum sanarken görünecek Gözyaşlarım içime akıyor Hiç bir merhem tedavi olmuyor yüreğimin acısına Seninle de yalnızdım lakin bu yalnızlık kuvvet geldi bana Tüm zorları başardım ya hayatta Şizofren sevdam terk etmiyor içimden beni Dönüşü olmayacak bir yola girdim Zaten sevgimiz katiyen kesişmeyen paralel yollardı birbirine Ve biz hiç bi vakit kavuşamadık bize İstemiyorum bundan böyle hayat dolu sandığım gözlerini Söylemeyeceğim bundan böyle sana en güzel aşk sözlerini Yalvarmayacağım bu sefer arkasında… Bu sefer kibir yapacak bir durum yok… Bıçak gibi kesildi sevda bağları Bu sefer diğer bir kalp girdi aramıza Kaldıramaz bu aşk bu leaaai Kaldıramaz bu sefer bu yürek başka kalbin kırıntılarını Diğer Taraftan seni kandıran o kişiye nefret edilen şey bile duymuyorsun… Üstelik saçma sözleri bile bana seçim ediyorsun… Bu sefer dur demeyeceğim sana Bu sefer kapattım kapılarımı açmayacağım sana… Bu sefer yoksun gözümde Müsait bir yerde indir beni Ben bundan sonraki yolculuklarımı kaçak yapacağım Bir trenin kompartımanlarda kaçak bir gezgin olacağım Hiç bir biletçi bulamayacak bu firari sevdalı yolcuyu Hiçbir yolcu görmeyecek bu firari yolcunun yüzünü Hiçbir vakit duyamayacak bu yolcunun kokusunu kimse Hadi acilen indir beni müsait olmayan bir yerde…