müsaitmi yüreğin?? 1549075742 1549075742 musaitmiyuregin5c550522bed0fmusaitmiyuregin5c550522bed0f http:img218imageshackusimg2189202helinnnnnn2917067095kd3 Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan; yalan söylerken bile nasıl bu değin masum durabiliyordun? madem ki sarılırken sana, diğer bir tenin soğuk kokusunu varmış bedeninde Bilmiyordum… Doğru içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ama Söyle; en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin? Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin? Bu gece başka bir başka ölüm gecesi daha? Bu kere gem vurmadan geldim acılarıma… Senin yüreğin uçurum ve ben hiç korkmadan cesurca ölmeye razıyım kollarında… Kahretsin Sana son bir kere daha sarılmak için o soğuk kokuyu duymaya bile razı elde etmek ne değin acı… Korkularımı ve heyecanlarımı bir yandan koyup, yanıma sadece tekrar tekrar hasret olduğum yüzünü alıp gidiyorum bu gece ölüme… Peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? Sadece ölüp son bir defa gideceğim …I
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.