Musallat 2 Lanet filmi Türkü Turan musallat 2 lanet filmi konusu musallat 2 lanet filmi fragmanı izle musallat 2 lanet film oyuncu kadrosu musallat 2 lanet türkü turan röportajı haberleri fotoları burada arkadaşlar Türk dehşet fimleri aralarında başarı toplayan Musallat filminin 2 versiyonuda geçtiğimiz günlerde vizyona girdi Melek'lerim Oldum olası bir nefret edilen şey filminde oynamak istiyordumdiyen Türkü Turan Musallat 2 Lanet filmi için çok güzel bir mülâkat vermiş Melek'lerim Bizde hemen şimdi fragmanlarından izlediğimiz Musallat 2 Lanet film konusu hakkında böylece bir bilgi sahibi olmadığımız için, sizlere şimdilik yalnızca Musallat 2 Lanet filmi oyuncu kadrosu hakkında ve Mustallat 2 Lanet Türkü Turan röportajı hakkında bilgiler aktarıyopruz Melek'ler Derhal gelin Musallat 2 Lanet filmi hakkında bilgiler edinelim 1548644493 1548644493 musallat2lanetfilmiturkuturan5c4e709248323musallat2lanetfilmiturkuturan5c4e709248323 musallat2lanetfilmiturkuturan5c4e709248323 Musallatın devam filmi niteliğindeki “Musallat2: Lanet, geçtiğimiz cuma vizyona girdi Psikolojik gerilim türündeki filmin başrol oyuncusu Türkü Turan, “Bir dehşet filminde oynamayı oldum olası çok istiyordum diyor Birincil üç günde 115 bin 569 birey kadar izlenen film, bu rakamla sezonun en iyi başlangıç yapan Türk filmi oldu Filmin başrol oyuncusu Türkü Turan, “İzleyici, sinemadan çıktıktan sonra bir zaman uyumayan kalacak diyor Bize henüz filmi görmemiş olanlar için “Musallat2: Lanetin konusundan laf eder misin biraz? Film, çocukları olsun diye büyücüye giden bir çiftin çocuk doğduktan sonra yaşadıklarını, o çocuğun başına gelenleri anlatıyor Sihir yaptırdıktan sonradan ailenin yakası bir türlü beladan kurtulmuyor Bu bir dehşet filmi mi? Korkudan ziyade psikolojik gerilim filmi Sen filmde kimi oynuyorsun? Ben sihir yaptıran çiftin çocuğunu oynuyorum Karakterin ismi Elif Jurnal yaşamında can sıkıcı şeyler yaşıyor Kendinde bir yabancılık olduğunu anlıyor fakat bütün anlamıyla ne olduğunu çözemiyor Büyücüye gidiyorlar ve sihirbaz “Bu kız sahipli diyor FİLM SAHNESİ HAKIKI OLDU İnanır mısın bu tarz şeylere? Ben fala ve büyüye inanmıyorum lakin bir insana fena veya iyi enerji yollarsan o insanı etkileyebilirsin Korku filmi setlerinin efsanesi boldur Sette çoğu kişinin başına açıklanamayan bazı nahoş olaylar kazanç Sizin sette de benzer şeyler yaşandı mı? Tek bir şey misal vereyim Filmde devamlılık gereği bir çimento kamyonu arabaya çarpıyor Kurgucumuz, gece sahnenin kurgusunu bitirdikten sonra eve bu arada aracına çimento kamyonu çarptı ÇOCUKKEN DE KORKU FıLMLERı ıZLERDıM Önerge ilk geldiğinde ürküttü mü? ılk olarak yönetmenimiz Alper Mestçi ile bir toplantı yaptık Tanışmamızın beşinci dakikası dakikasına oturmuş nefret edilen şey filmlerinden bahsediyorduk Bu meslek için birbirimizi bulduğumuzu anladık Yani senin içinde de korku filminde oynamak vardı id Evet, bir korku filminde oynamayı oldum mümkün fazla istiyordum Türkiye’de de zaten bir avuç nefret edilen şey filmi çekiliyor ve bunların en iyisi bence “Musallattı Dolayısıyla ikincisinde olmamak için hiçbir neden göremedim En sevdiğin nefret filmi yönetmenleri kimler peki? Alfred Hitchcock favorimdir Onun “The Birds (Kuşlar) ve “Psycho (Sapık) filmlerini seviyorum Hiç korkmadan mı izlersin peki filmleri? Evet, hiç korkmuyorum 89 yaşlarında bile evde tek başımayken “Fredy’nin Kabusu filmini izlerdim bu vesileyle “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesinde de rol aldın şu lahza o film de vizyonda Yani bu iki film rekabet halinde Bu konuda ne düşünüyorsun? İkisini birbirinden ayıramam, aralarından tercih yapamam ıkisi de mükemmel film çünkü “Pek Bir Geçer Vakit ki dizisine de Nihal karakteriyle dahil oldun Nasıl gidiyor çekimler? Geçen seneden beri dizinin sıkı takipçisiyim, o yüzden bu ekibe dahil olduğum için mutluyum ılerleyen bölümlerde Nihal daha da ön planda olacak 2011 uğurlu bir sene oldu benim için YEDİ AYDIR SEVGİLİM Sevgilin var mı? Altı yedi aydır değil Ayrıca karşıma ilişki yaşayabileceğim biri çıkmadı ayrıca de son dönemlerde öyle sıkı çalıştım fakat, olsa süre ayıramazdım Karşınıza nasıl biri çıkarsa dikkatinizi çeker? Belirli bir ölçüt yok Fakat hayatıma biri girerse, beni ve yaptığım işi anlayabilecek biri olmasını isterim