Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muslera GS TV röportajı-7 Ağustos

Muslera GS TV röportajı-7 Ağustos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fernando Muslera, Galatasaray Televizyonu konuşması

İstanbul'a gelen Galatasaray ’ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera direktifler yaptı, taraftarlara mesaj yolladı

Galatasaray Televizyonu ’na konuşan Muslera şunları söyledi;

Teknik direktör Fatih Terim ’le, ekip arkadaşlarınla tanıştın Duygu ve düşüncelerini alabilir miyiz, neler anlatmak istersin?

koskocoman bir takıma geldim Ilk Önce burada Copa America ’dan önce açtırmak istediğimi belirtmeliyim Sayın Fatih Terim ve Taffarel ’le önceden tanışıp konuşmuştuk şimdi çok büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum

Kariyerinde çok manâlı başarılar var, tıpkı Galatasaray ’ın tarihinde olduğu gibi Bize hedeflerinden bahseder misin?

Galip Gelmek Daha önce Lazio ’da kupalar kazandım, milli takımla kupa kazandım Galatasaray da tekrar tekrar ardına kadar mücadele eden ve kazanmak için oynayan bir kulüp Burada da gerek ligde, gerekse Avrupa kupalarında sonuna kadar galip gelmek için çaba edeceğim

Copa America ’da harikalar yarattın ve Galatasaraylı taraftarlar heyecanla izledi seni, sabırsızlıkla beklediler Onlara nasıl bir mesaj göndermek istersin?
Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgileri için, beni sıcak karşılamalarından dolayı Şundan muhakkak olabilirler, sahada %100 ’ümü vereceğim Kazanmak için, ailemi, takım arkadaşlarımı, kendimi ve taraftarlarımızı memnun etmek için her şeyimi vereceğim *

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt