Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - Adını Sen Koy

Müslüm Gürses - Adını Sen Koy
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Adını Sen Koy Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi nefret mi adını sen koy Birincil ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Böylece yer etmiştin kalp otağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy Aşkın ateşi yakar kavurur Rüzgarın oğlusun aşkla savur Bağır delersin bakınca durur Nazar mı öfke mi adını sen koy  

Similar threads

Sıla mı, gurbet mi adını sen koy Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı, hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi, nefret edilen şey mi adını sen koy Ilk ve son aşkımdın gençlik çağında, Sevgi çiçeğimdin gönül bağında, Öyle yer etmiştin kalp otağında, Sıla mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2019 En Güzel Aşk Sözleri Sevgi Mesajları arayanlar buraya gelsin! 2019 En Hoş Aşk Sözleri Aşk Sözleri 2019, Sevgi Sözleri Anlamlı Aşk Sözleri :wwwbilgilihocamcomaskresimleri1955422019askresimlerihtml konumuzdan sonradan şimdide tüm aşıklara en güzel aşk sözleri sunuyor ve 2019 sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt