Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müslüm Gürses - Affet

Müslüm Gürses - Affet
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Affet Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Aniden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Birazcık zorlama olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne süre istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken Sabaha kalmadan affet Tam ayrılık derken Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun  

Similar threads

Müslüm Gürses İbadetim Oldun Secde ettim aşka taparcasına Uğrunda tanrının yolundan oldum Sebep sensin tüm günahlarıma Sevdikce sayende günahkar oldum Seninle acıldı günah defterim Korkutuyor beni mahşey günlerim Yaradana hangi yüzle dönerim Sevdikce sayende günahkar oldum İbadetim oldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Müslüm Gürses Acılı Sevda Ne sen mutlu oldun nede ben mutlu İşte keza sen soldun ayrıca de ben soldum Bu ayrılıktan söyle ne buldun ne buldun Aşkımızın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen tasa Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Müslüm Gürses Günahkar Yillar yili sana hasret yasadim Rüyalari hayra yordum cikmadi Baktigim her favori seni aradim Hic biri bana sen gibi bakmadi Yanacaksin ateslerde günahkar Cektiklerim kalacakmi sana kar Aglat beni yalvart beni leke beni Senden hesap soracak bir allah var Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Müslüm Gürses Bir Gün Yalnız Kalırsan Birgün yalnız kalırsan Beni hayal et gelirim Üzüldüğün zamanlar Sana avuntu veririm Düşün yeter bir defa Gülmek isetemesen bile Dertleri bana yolla Sevinç olmazki daha sonra Anlamadın hiç beni Sana olan sevgimi Açtım bütün kalbimi Yeterki sen iste beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Müslüm Gürses Kalbimdeki Fotoğraf Bir resimsaklarim kalbimda Ucundan birazcik yirtilmis Basini öne egmis tekrar Güzel kiz hoş kiz, utanmis Hazin yasli gibi gözlerin Ah, sakin! yapma bunu bana Gül azıcık günes dogsun içime Bakayim sana doya doya Unutma unutma sen beni Ölsem deunutmam ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt