Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses - Alışacağım

Müslüm Gürses - Alışacağım
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Alışacağım adın düşmesede benim dilimde seni unutmaya çalışacağım kalbim titresede her zaman hasretinle sensiz yaşamaya alışacağım basit olmayacak seni unutmak şayet gece gündüz ağlayacağım ne olursa olsun bundan böyle sevgilim sensiz yaşamaya alışacağım nasıl olsa senle birleşemeyiz ben bu ayrılığa katlanacağım ayrılık derdine hükümlü bu kalbim sensiz yaşamaya alışacağım  

Similar threads

Müslüm Gürses Denedim gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz bu yıllar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Müslüm Gürses Elimde Değil sen bir güneş ben geceyken sen bir yağmur ben toprakken elimde değil istememek sana ben böyle böyle muhtaçken seni sevmemekelimde yok her kahrını çeker kalbim yalnız sen ol benim derdim anladımki ben sensiz bir hiçim seni sevmemek elimde yok ben bir bedenim sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Müslüm Gürses Merhamete Gel Sevgilim Sen Benim Tek Ümidimsin Canımdan Fazla Sevdiğimsin Yaşamamın Sebebisin Merhamete Gel Sevgilim Yeter Bundan Böyle Dön Sevgilim Ne Olursun Bundan Böyle Yeter Sen Olmazsan Bu Can Biter Sensiz Yüzüm Nasıl Güler Merhamete Gel Sevgilim Yeter Bundan Böyle Dön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Müslüm Gürses Ayrılık Rüzgarı Dün gece içtim Kadehler dolusu tekrar sensiz Dolaştım sokaklarda Islak kaldırımlarda Gözlerime yaşlar doldu Soğuk bir rüzgar okşadı yüzümü Ayrılık rüzgarı Tanıdım onu nemli nefesinden Allahım bilmem neden Geldi bunlar başıma Pat Diye kapıldık Ayrılık rüzgarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Müslüm Gürses Dön Sevgilim Dön sevgilim dön Ayrılığına dayanmaz kalbim Bu hasret bu cefa zaten bir vefat üstelik bu ayrılığa yok tahammülüm Sen ümit ışığım Hayat verensin Bu halde bırakıp Nasıl gidersin Fazla sevdi çok Elinde yok ilginç gönlümün Bilsemki olacak senden ölümüm Çekinmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt