Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müslüm Gürses - Bir Avuç Gözyaşı

Müslüm Gürses - Bir Avuç Gözyaşı
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Bir Avuç Gözyaşı Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik böylece zor geldiki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Bundan Böyle günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yanlız Seni sevdiğimden bu yandan Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yanlız senin yokluğuna alışamadım Acilen anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar daima bana oldu Ümitim hayalim tümü kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi  

Similar threads

unutma sözleri en güzel unutma mesajları sevgiliyi unutma sözleri sevgiliye unutma mesajları mesajları unutma sözleri, en hoş unutma mesajları ve bundan başka burada arkadaşlar 1549095324 1549095324...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Aşka dair en güzel msn nickleri uzun msn nickleri uzun aşk nickleri msn sözleri aşk nickler 1 o kadar güzel sözler varki aşk adina söylenmişBu sayfaya hangi sözle başliyacagima karar vermem fiilen şiddet olduBir çogunuz bu sözü birincil defa okuyacaksiniz çünkü özel bir sözSahibi kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ayrılık sozleri,Yeni ayrılık sozleri Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,471Konular
981,204Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt