Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müslüm Gürses - Kıyak Bitti

Müslüm Gürses - Kıyak Bitti
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Müslüm Gürses Kıyak Bitti müslüm gürses kıyak bitti Kıyak bitti buraya dek Geldik yolun sonuna biz Bundan Böyle benden sana üstünlük yok Bak başının çaresine Sana bu son seslenişim Kulaklarını aç beni dinle Acilen benden sana fayda yok Bak başının çaresine Hani yaptığım güzellikler Hani hemen neredeler Herkes maskesini düşürdü Birbir terkedip gittiler Sana bu son seslenişim Kulaklarını aç beni dinle Derhal benden sana üstünlük değil Bak başının çaresine  

Similar threads

Müslüm Gürses Denedim gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz denedim denedim olmaz bu can sensiz yaşamaz bu yıllar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Müslüm Gürses ÖldüAçıklaması ve Son Haberler! Bu konu, Müslüm Gürses Hayatını Kaybetti haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, 3 aydır yoğun bakımda çare görebilen arabesk müziğin duayeni Müslüm Gürses'ten kötü haber var Dakikalar önce Sağlık Durumu Bakanı twitter adresinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Müslüm Gürses Vefat Etti! Bu konu; Müslüm Gürses Vefat Etti haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçtiğimiz hafta içinde arabesk müziğin babası Müslüm Gürses'in öldüğü haberleriyle çalkalanmıştı medya dünyası Kısa bir vakit sonra da Müslüm Baba'nın henüz beyin ölümünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Müslüm Gürses Hasret Rüzgarları Hasret rüzgarları fazla erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yandan Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana​ Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Müslüm Gürses İstanbul'a Elveda Gece yarısı uyanırsan Yatağın anlamsız yastığın soğuk Fener alayları sokaklarda Aç kapını aç balkona çık Bak bırakmış aşk meleği Kim bilir kiminle uçuyor Işık saçan kanatlarıyla Sanki şehir senden kaçıyor Sakın sanma pişman olur sabaha Yanılmıştır dönecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt