Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muslum Gurses Oğrenemedim Şarkısı

0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Tukendi omrum bu mechul yolda

Duştum de kalkmayı oğrenemedim

Yıllar geciyor bomboş umutla

Duştum de kalkmayı oğrenemedim

Cok sevdim sonunu hic duşunmeden

Ayrıldık sebebi neydi bilmeden

Unutmayı bile oğrenemedim

Dert ceke ceke geldim bu gune

Bin lanet olsun doğduğum gune

Şimdi sorarım kendi kendi kendime

Neden yaratıldım oğrenemedim

Similar threads

Muslum Gurses Yaprak Dokumu Şarkısı Zamansız esiyor kader ruzgarı Kopuyor dalından guller zamansız Taşarken gonulde sevda pınarı Yıkıyor aşkımı seller zamansız Şimdi ruhumda bir yaprak dokumu Bugunden duşunur oldum olumu Neyliyim artık ben dertli gonlumu Aldı sevgilimi eller zamansız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Muslum Gurses Oyle Gitmek Varmıydı Şarkısı Sevseydin darılmazdın sebebini bilmeden Birden kalbimi kırıp cekip gitmek varmıydı Her gece uyumazdın bana veda etmeden Bir kac kelam etmeden oyle gitmek varmıydı Bir anlık ihtirasın peşinden gidi verdin Ne soyledim sana boynunu bukuverdi Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt