Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslümanlık için misyonerliğe nedersiniz? Ben Bu işe Tebliğ derim..

Müslümanlık için misyonerliğe nedersiniz? Ben Bu işe Tebliğ derim..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tamamen Alıntıdır

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız cd'si

Bu bilgisayar cd'si, holymessagecom adlı sitesinin içeriğinden oluşmaktadır İngilizcedir Tamamen Kur'ân ayetlerine dayanılarak hazırlanmıştır İçersinde Allah’tan başka ilâh olmadığı, Hzİsa’nın Allah’ın oğlu ve bir ilâh değil sadece O’nun kulu ve elçisi olduğu, çarmıha gerilmediği (sadece kendilerine bu hususta bir benzetme yapıldığı), ayrıca Hzİsa’nın Son Peygamber HzMuhammed (sav)’in gelişinin müjdeleyicisi olduğu, din adamlarının Allah’ın ayetlerini bir kaç paraya sattıkları, onlarında bu din adamlarının uydurduklarına uyup (Hzİsa ve HzMeryem’le beraber) din adamlarını da Rabler edindikleri, oysa gerçekte “Hzİsa’nın benimde Rabbim sizinde Rabbiniz olan Allah’a kulluk edin, kim Allah’a ortak koşarsa Allah ona kesinlikle cenneti haram kılar… dediği, Allah katında kabul görecek dinin sadece İslâm olduğu vb… gibi hakikatler Kur’ân ayetleriyle anlatılmaktadır Ayrıca bunların dışında cd’ de cennet ve cehennemle ilgili âyetler, Kur’ân’da adları geçen tüm peygamberler ve onlarla ilgili ayetler, üzerlerine âyet meâli yazılmış resimler, Kur’ânı Kerim’in yazılı metninin tamamı, Kur’ânı Kerim’in tamamının ayet ayet Arapçadan İngilizceye sesli çevirisi de yer almaktadır Bildiğiniz üzere misyonerler şirk içindeki batıl davaları için ülke ülke gezip insanları hıristiyanlaştırmaya çalışırlar Peki onlar böyle yaparken biz neden her sene ayağımıza kadar gelen binlerce hatta milyonlarca turiste ilahi mesajı ulaştırmayalım? Yapacağımız tek şey bu cd’yi çoğaltıp onlara hediye olarak vermek Ama biz bu çalışmaları ticaret amaçlı yapmadığımız, maddi imkanlarımızda kısıtlı olduğu için bu cd’yi yeterli miktarda çoğaltamıyoruz Bu cd’yi kopyalayıp çoğaltmak isteyenlere (kargo ücreti kendilerine ait olmak şartıyla) birer adet gönderebiliriz Kapak resimlerini de sitemizin ana sayfasında bulunan diğer adlı bölümde bulabilirsiniz Sonra o resimleri renkli fotokopicilerde veya matbaalarda çoğalttırabilirsiniz Ama maddi imkanınız varsa ve ben birkaç bin tane cd bastırmak istiyorum derseniz bu işi daha ekonomik bir şekilde yapan yerlerde var Aslında öncelikle ilgilenilmesi gerekenler gayrimüslimlerden önce şu an içinde yaşadığımız cahiliye toplumudur Çünkü bu insanlar, Allah’ın hükümleri ile değil kendi uydurdukları kanunlarla hükmeden tağutları desteklemektedir Çünkü ibadetten önce doğru düzgün bir şekilde iman edilmesi gerekir Şirk içindeki bir insana ibadet nasıl fayda verebilir? Bir toplum Kur’an’ı da süs eşyası şeklinde kullanıp, onu duvarlara asamaz Kur’ân bir süs eşyası değildir Allah, bize onu ayetlerinden ibret almamız ve hayatımızı ondaki emir ve yasaklara göre düzenlememiz için göndermiştir Oysa insanlar zahmet edipte onu okumazlar bile Sorsanız Allah’ı seviyor musunuz ona saygı duyuyor musunuz diye Evet derler Peki kendilerini yoktan var eden Allah’a, hayvan gibi yaşayarak, her gün O’nun emir ve yasaklarını çiğneyerek, türlü türlü günahlar işleyip O’na isyan ederek mi saygı duyup, teşekkür edecekler? Dünya hayatına razı bir şekilde yaşarlar İşte Hakka Davet isimli vcd’yi de bu topluma göre hazırladık Ondan da kendi imkanlarımızla bir miktar çoğalttık İsteyenlere ücretsiz olarak veriyoruz Eğer bu çalışmalara destek olmak isterseniz (mesela ben de bu cd’lerden çoğaltıp dağıtmak istiyorum gibi) bizimle irtibata geçebilirsiniz Cd gönderimi hakkında bilgi sitemizin ana sayfasında ücretsiz cd’ler başlığı altında ki bölümde vardır
İrtibat: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Türkman kardeşinizde internetten tebliğ yapmaya çalışan bir garibandırİnşallah faydalı bişeydirBen istettim bakalımbugün yarın gelir heralAlan olursa yorumunuda buraya bekliyorumİnternette bizde ufak çaplı chattir sohbettir işi götürmeye çalışıyozTabi unutmamak gerekirki hidayet Allah'tan ve bizde buna aracı olabilirsek üzerimizdeki bir farzı ödemiş oluruzÇünkü Tebliğ Farzdır

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt