iltasyazilim
FD Üye
Muşmula Ezmesi Tarifi İçin Malzemeler
*2 kilo muşmula
*2 litre su
Muşmula Ezmesi Tarifi Yapılışı Öncelikle muşmulaları güzelce yıkayıp temizliyelim (yanlız hanımlar bunu yapmadan önce şunu belirtmek istiyorum muşmulalar olgunlaşmış olması lazım )
Suyun içinde 10 dakika kaynatalım soğumaya bırakalım soğuduktan sonra muşmulalarımızı süzgeçten geçirelim pozunu çekirdekleri ayrılıyo zaten süzerkene afiyet olsun
*2 kilo muşmula
*2 litre su
Muşmula Ezmesi Tarifi Yapılışı Öncelikle muşmulaları güzelce yıkayıp temizliyelim (yanlız hanımlar bunu yapmadan önce şunu belirtmek istiyorum muşmulalar olgunlaşmış olması lazım )
Suyun içinde 10 dakika kaynatalım soğumaya bırakalım soğuduktan sonra muşmulalarımızı süzgeçten geçirelim pozunu çekirdekleri ayrılıyo zaten süzerkene afiyet olsun