Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Çalışkan'dan Yeni Açıklama: 'Yazılacağından Haberim Yoktu'

Mustafa Çalışkan'dan Yeni Açıklama: 'Yazılacağından Haberim Yoktu'
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-007c18f5065e76abaf9ea3a69eb77a6988a328e3.jpg

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, "Bence toplum Soylu'nun açıklamalarından rahatsız" biçimindeki açıklaması için "Yazılacağından haberim yoktu" tabirini kullandı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, bugün Cumhuriyet gazetesinde yer alan "Bence toplum İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından rahatsız" ifadesiyle ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'e konuştu.

Özdemir, Çalışkan ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi şöyle anlattı:"Sitemli bir konuşma oldu. Dedi ki, 'Ben birinci olarak size şunu söyleyeyim, röportaj vermek için bu konuşmayı yapmadım ve de bunların yazılacağından haberdar değildim, yazılacağını bilsem hiç konuşmazdım' dedi. Bize de programa çıkmayacağını söyledi. Off the record bir kaç soru sordum, o da off the record, yani gazeteciyle ortasında kalmak kaydıyla, zira ondan sizin almadan bunları yayımlayamam. Bana kimi olayları anlattı."

"Ben gazetecilik refleksi ile aradım işimi yaptım"

Haberi yapan Cumhuriyet gazetesi muhabiri Seyhan Avşar ise "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarının akabinde Mustafa Çalışkan'ın açığa alınacağına dair duyumlar aldım" dedi.

Avşar, "Çalışkan'ı başta hata örgütü önderi Sedat Peker’e müdafaa verilmesi konusu ve eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir üzerinden kendisine yöneltilen tüm argümanları sormak için aradım. Tezleri hatırlatıp birtakım sorular yönelttim. Kendisi bana 'Konuştuklarımız yazılmasın' halinde bir şey söylemedi. 'Off the record söylüyorum' formunda bir ihtarda bulunsaydı elbette ki söylediklerini yazmazdım. Ben gazetecilik refleksi ile aradım işimi yaptım" diye konuştu.

Ne olmuştu?

858,506Konular
983,040Mesajlar
33,109Kullanıcılar
Mp1984Son üye
Üst Alt