Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sözü

Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sözü
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sözü Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sözü Mustafa Ceceli Alametifarika şarkı sözü Merhaba Sevgili Melek'ler, az önce sizlere :wwwbilgilihocamcomyerlgeldesenkonussarkisisozuhtml#post811458 sunmuştuk Derhal ise Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sözlerini paylaşıyoruz 1549249648 1549249648 mustafacecelialametifarikasarkisininsozu5c57ac745653amustafacecelialametifarikasarkisininsozu5c57ac745653amustafacecelialametifarikasarkisininsozu5c57ac745653a Sen, aşkı şahikasın teksin harikasın Kalbime nakşedilmiş Alametifarikasın Ben, canana kul köle Ruhum bir çöle sonsuz hapsedilmiş Unutulmuş bir çareyim Ben, bir yok bin defa yanmışım sana ben Seni seviyorum deme sev beni Per perişan et aşkına yor beni Rüyaları hep sana yormuşum Gelde yor beni Seni seviyorum deme sev beni Per acınacak halde et aşkına yor beni Çılgın ane olmuş, yoluna kaybolmuşum Etme bul beni  

Similar threads

Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısının sozu Mustafa Ceceli Alametifarika şarkı sozu Sen, aşkı şahikasın teksin harikasın Kalbime nakşedilmiş Alametifarikasın Ben, canana kul kole Ruhum bir cole ebedi hapsedilmiş Unutulmuş bir careyim Ben, bir değil bin kere yanmışım sana ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Mustafa Ceceli Alametifarika şarkı sozleri Mustafa Ceceli Alametifarika şarkısı sozu Sen, aşkı şahikasın teksin harikasın Kalbime nakşedilmiş Alametifarikasın Ben, canana kul kole Ruhum bir cole ebedi hapsedilmiş Unutulmuş bir careyim Ben, bir değil bin kere yanmışım sana ben Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Mustafa Ceceli Sıcacık Gizli şarkısı sözü Mustafa Ceceli Kuytu Rahat şarkısı sözü Mustafa Ceceli rahat dar sözü Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda Mustafa Ceceli'nin Gizli Dar adlı sevilen şarkısının sözlerini sizlerle ve bütün Mustafa Ceceli hayranlarıyla paylaşıyoruz 1549249643...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü Mustafa Ceceli Es Şarkısının Sözü Mustafa Ceceli Es Sözleri Son dönemlerin en fazla sevilen şarkıcılarından biri olan ve genç kızların sevgilisi halini alan Mustafa Ceceli'in yeniden sevilen bir şarkısı Es adlı parçanın sözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkı Sözü mustafa ceceli melek Son zamanlarda dinlemeye doyamadığım Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyorum Kıymet Bilmeyenlere 1549253806 1549253806...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,034Kullanıcılar
hasim61Son üye
Üst Alt