Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Ben O Değilim

Mustafa Ceceli Ben O Değilim
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Ben O Değilim şarkı sozu

Ben O Değilim
Ne kadar kırık gozlerimiz
Ne cok huzunlu sozlerimiz
Nasıl bir yoldan geldiniz
Ağır olmalı yukunuz
Nasıl bir yoldan geldiniz
Ağır olmalı yukunuz
Sevgiliyimi, sevgiyimi kaybettiniz
Nasıl biriydi lutfen tarif ediniz
Kim gibiydi bilgisitenlarcom
hatırlayıp benim gibiydi dediniz
Hayır Ben o değilim
Sizi bu hallere koyan
Ben o değilim
Bunlara neden olan o adam
Ben olamam
Ama beni cok şaşırttınız
Durun ne olur ağlamayınız
Hava soğuk aylardan Şubat
Lutfen iceri giriniz

Similar threads

Mustafa Ceceli Don şarkı sozu Don Coğaldı gitgide yokluğun dağ gibi Atılmış uzerime ağ gibi Zaman ilac değil yanmaya alıştıran Hepsi sonsede yanan Tek bir cıra gibi Kimbilir kac ilkbahar yaz, sonbahar kış Aylar mevsimler derken Seneler sensiz gecti bilgisitenlarcom Buyudu ağac oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Mustafa Ceceli Unutamam şarkı sozu Mustafa Ceceli Unutamam şarkısı sozleri Mustafa Ceceli Unutamam şarkısının sozleri: Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın coğu kaldı sende Pişman mıyım asla Guzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sozu Mustafa Ceceli Es Şarkısının Sozu Mustafa Ceceli Es Sozleri Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var, unutmam gereken Yanar yanar durur kalbim, Kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan Gunahın var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Mustafa Ceceli Aman şarkı sozleri Mustafa Ceceli Aman şarkısı sozu Senden oncesi var elbette Sonrasıda olur muhtemelen Hayat bu bilinmez Hadi gel bak icime Ucurumdan daha derin Oyle bir iz ki bıraktığın Kolay silinmez senden oncesi var elbette sonrasıda olur muhtemelen Hayat bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Mustafa Ceceli & İskender Paydaş sensiz olmaz ki şarkı sozu İskender Paydaş Sensiz olmaz ki şarkısı sozleri İskender Paydaş Mustafa Ceceli dueti Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım Her solukta Nolur anla nolursun Sensiz olamam ki sensiz Sensiz sevinclerim solar sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt