Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü

Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü Mustafa Ceceli Es Şarkısı Sözü Mustafa Ceceli Es Şarkısının Sözü Mustafa Ceceli Es Sözleri Son dönemlerin en fazla sevilen şarkıcılarından biri olan ve genç kızların sevgilisi halini alan Mustafa Ceceli'in yeniden sevilen bir şarkısı Es adlı parçanın sözlerini sizlerle bu sayfamızda paylaşıyoruz Melek'ler 1549250490 1549250490 mustafaceceliessarkisisozu5c57afbedfb16mustafaceceliessarkisisozu5c57afbedfb16mustafaceceliessarkisisozu5c57afbedfb16 Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var, unutmam gereken Yanar yanar durur kalbim, Kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan Günahın var, sözlerin var Unutup gittiğin Es nereye istersen Nerde fazla sevdiysen Uğra bir geçersen Maziyi savura savura Es çılgın rüzgarlarla Kalbimi bir arada Tutamam, yaşayamam Son nefesim ol İçime Es Ne vakit istersen Benzer yerdeyim ben Es kaza sevmişsen Kalbimi kavura kavura Es deli rügarlarla Yüreği bir arada Tutamam, yaşayamam Son nefesim ol İçime Es  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt