Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Gel de Sen Konuş şarkısı sözü

Mustafa Ceceli Gel de Sen Konuş şarkısı sözü
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Gel de Sen Konuş şarkısı sözü Mustafa Ceceli Gel de Sen Konuş şarkısı sözü Mustafa Ceceli Gel de Sen Konuş şarkı sözleri henüz sizlere Mustafa Ceceli'nin oyun olmazdı aşkla adlı şarkısının sözlerini aktarmıştık, hemen ise yeniden Mustafa Ceceli'nin Gel de Sen Konuş adlı parçasının sözlerini aktarıyoruz 1549249654 1549249654 mustafaceceligeldesenkonussarkisisozu5c57ac7a8a3eamustafaceceligeldesenkonussarkisisozu5c57ac7a8a3eamustafaceceligeldesenkonussarkisisozu5c57ac7a8a3ea Sen ne yaptın fakat bu kalbe sahi beni tanımıyor Dil döküp ikna bile hiç bir şeye yaramıyor Sen ne yaptın ancak bu kalbe sahi beni tanımıyor Dil döküp ikna bile hiç bir şeye yaramıyor Damlayan her gözyaşım reel olmayan düşüm Ne haldesin bilmeden gizli etmiyor içim Gel de sen konuş ölüyorum yavaş, yavaş Sadakate düşen gölge benim yok arkadaş Gel de sen konuş ölüyorum yavaş, yavaş Sadakate düşen gölge benim yok dost Sen ne yaptın fakat bu kalbe sahi beni tanımıyor Dil döküp ikna bile hiç bir şeye yaramıyor Sen ne yaptın ancak bu kalbe sahi beni tanımıyor Dil döküp ikna bile hiç bir şeye yaramıyor Damlayan her gözyaşım gerçek olmayan düşüm Ne haldesin bilmeden rahat etmiyor içim Gel de sen konuş ölüyorum yavaş, yavaş Sadakate düşen gölge benim değil arkadaş Gel de sen konuş ölüyorum yavaş, yavaş Sadakate düşen gölge benim değil dost Sadakate düşen gölge benim yok dost  

858,496Konular
982,154Mesajlar
30,094Kullanıcılar
tncylmz68Son üye
Üst Alt