Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mustafa ceceli hacca gittimi

mustafa ceceli hacca gittimi
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
mustafa cecelinin hayranıyım hacca gittimi

Evet muzisyenliğe başlayıp unlu bir şarkıcı olmadan once Mustafa Ceceli Hac'ca gitmiş

Genc yaşına rağmen onemli şarkılara imza atan Ceceli ’nin hayatına aslında hep ‘nasip ’ler yon vermiş Veterinerlik fakultesini ucuncu sınıfta terk edip, yeniden sınavlara girerek işletme bolumunu kazanmış Oğrencilik yıllarında beste yapmış, grup kurmuş; ancak muzisyen olmak hic aklından gecmiyormuş Ta ki hacca gidene kadar… ‘Hacı ’lığından bahsedilmesinden pek hoşlanmayan ve muzisyenliğiyle on planda olmak isteyen Mustafa Ceceli, “Her Musluman ’ın yapması gerektiği gibi ben de hacca gittim Annem hacca gitmek istiyordu; ancak babam işlerinin yoğunluğundan dolayı ona eşlik edemedi, bana nasipmiş Ama bunları soylemek riyakarlık olur, ovunmek olur Ben de bundan rahatsız oluyorum diyor Haccın kendisi icin bir donum noktası olduğunu soyleyen Ceceli ’nin hayatı hacdan dondukten sonra değişmiş, işleri acılmış: “Hac donuşunde bir ay icinde her şey değişti Ben Ozan Doğulu ile tanıştım Ozan Doğulu ’nun bana katkısını hicbir zaman unutamam O sıralar Kenan Doğulu ’nun albumunu yapıyordu İlk defa tanıştığı, piyasanın ismini cismini bilmediği birine guvendi Cakkıdı ’nın duzenlemesini ben yaptım

858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt