Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Rahat Rahat şarkısı sözü

Mustafa Ceceli Rahat Rahat şarkısı sözü
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Sıcacık Gizli şarkısı sözü Mustafa Ceceli Kuytu Rahat şarkısı sözü Mustafa Ceceli rahat dar sözü Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda Mustafa Ceceli'nin Gizli Dar adlı sevilen şarkısının sözlerini sizlerle ve bütün Mustafa Ceceli hayranlarıyla paylaşıyoruz 1549249643 1549249643 mustafacecelirahatrahatsarkisisozu5c57ac6f48mustafacecelirahatrahatsarkisisozu5c57ac6f48mustafacecelirahatrahatsarkisisozu5c57ac6f48 Senin yüzünden ayrılık yakalarsa tutar beni Şevkime ruhuma eziyet olur Zaten tüm acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Şayet gülmüserim resmine bakıp Yatabilirim oysa ışıkları yakıp Daha ne yapmalıyım geri dönmen için Ağlamayı bırakıp Son kez söylüyorum sana dön bana Sar beni kollarına Hadi her zaman beni seveceğini söylede Dar gizli öleyim yollarına son defa söylüyorum dön bana Sar beni kollarına Hadi her zaman beni seveceğini söyle de Bakımlı kuytu öleyim yollarına  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt