Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa ceceLi şarkı sözü

Mustafa ceceLi şarkı sözü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Şarkı Sözü
Hastalıkta Sağlıkta Mustafa Ceceli

Şu hercai hayata bir defa geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

) ) *

Similar threads

MUSTAFA CECELİHastalığımda sağlığımda((resimli)) mustafa ceceli hastalığımda mustafa ceceli hastalığımda sağlığımda sağlığımda hastaligi sagliginda sarki sözü hastalıgımda ​ 1549252183 1549252183...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Şarkı Sozu Hastalıkta Sağlıkta Mustafa Ceceli Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik ictik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hic uğramadı Dunya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta şarkı sozu Hastalıkta Sağlıkta Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik, ictik, doyduk, kalktık Hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hic uğramadı Dunya malı zenginin olsun Sen benim kadınım Seni hastalığım da, sağlığımda da yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta şarkısını onumuzdeki gunlerde cıkartıyorŞarkı henuz studyo aşamasındaymış imagesmustafacecelihastaliktasagliktasarkisi5adae2aab70fagif Hastalıkta Sağlıkta Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik ictik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta şarkısı nota Hastalıkta Sağlıkta şarkısı gitar nota, akor imagesmustafacecelihastaliktasagliktaakor5adab287a87bf Em C Am Şu hercai hayata bir kere geldik C Am C Am Em Yedik ictik doyduk kalktık hesabı birlikte oderdik Em C Am Sinsi hayat ihtirası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt